Waardering van Sensire Sydehem - Zeddam op 8 juni 2017

  • 8
  • 8
  • 8
  • 8
  • 9
  • 6

Gemiddeld cijfer

7.8

Toelichting

De leefomgeving is gedateerd vandaar het lagere gemiddelde. Wat echter heel belangrijk is zijn de redenen van het hoger waarderen. Plus  - Als familie een werkelijk aandeel hebben in en bijwonen van het MDO. Overleg met de arts, medisch verpleegkundige, fysiotherapeut en team-verpleegkundige over vader, die tevens uitgenodigd wordt om er bij te zijn en mee te praten over zijn welbevinden en wat verder ter tafel komt. Het registreren en de dossiervorming, af spraken maken, het overdragen aan anderen en de naleving daarvan ten behoeve van de zorgvrager. Korte lijnen bij hulpvragen en waarschuwen van eerste contact bij afwijkende zaken. Korte lijnen ten behoeve van omgevings- tevredenheid: bv een kamer schoonmaak die te wensen overliet en na signalering prima werd opgepakt. Schoonmaak op orde. Het kennen en gekend/erkend worden met de mensen om de zorgvrager is waardevol. Zeer belangrijk: de zorgvrager is tevreden.

2 personen vinden dit een nuttige waardering.

Vindt u dit een nuttige waardering?   Ja

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Sensire Sydehem - Zeddam

Hartelijk dank voor uw waardering. Fijn dat de zorgvrager en u tevreden zijn over de verzorging en dat er snel gehandeld wordt n.a.v. uw opmerkingen. Ook uw opmerking over de leefomgeving nemen we ter harte.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Sensire Sydehem? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.

Partners van ZorgkaartNederland