Naar de navigatie Naar de inhoud

Het Laar

Verpleeghuiszorg

7
.9

uit 69 waarderingen

Over Het Laar

Wat is onze visie?

Aangenaam leven met Het Laar

Veilig en comfortabel wonen in een prettige woonomgeving vormt het uitgangspunt. Daarnaast levert Het Laar diverse hotelmatige (comfort)diensten die het leven aangenaam maken. Voorbeelden hiervan zijn de hoogwaardige en dagverse maaltijden en de vele services in en rondom het eigen appartement. Daarnaast is de beschikbaarheid van professionele zorg- en dienstverlening belangrijk voor het ontvangen van verantwoorde zorg.

Bewoners kunnen in Het Laar hun vertrouwde woon- en leefstijl voortzetten. Privacy is een belangrijk goed evenals de vrijheid om zelfstandig invulling te geven aan het eigen leven (eigen regie). In de persoonsgerichte zorg- en dienstverlening wordt aangesloten op de mogelijkheden en de behoeften van de bewoner.

Het Laar hecht grote waarde aan het in stand houden en stimuleren van het persoonlijke, sociale netwerk van de bewoner. Daar waar mogelijk stimuleren we familieparticipatie. Gewone alledaagse activiteiten bepalen in hoge mate de zin van het leven.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Kenmerkend voor Het Laar zijn de bijzondere sociaalculturele activiteiten. Daarnaast beschikt Het Laar over ruime appartementen die zich ook goed lenen voor het huisvesten en verzorgen van echtparen. In Het Laar wordt dagvers gekookt. Dit maakt dat de maaltijden elk jaar een hoge waardering krijgen van onze bewoners. Er heerst geen instellingsklimaat.

Naast 107 verzorgingshuisplaatsen (elke bewoner beschikt over een eigen appartement) exploiteert Het Laar 105 verpleeghuisplaatsen en ongeveer 100 huurappartementen. Ons uitgebreide aanbod van zorg- en dienstverlening, variërend van een steun in de rug tot en met verpleeghuiszorg, voorziet in een grote behoefte en voorkomt in veel gevallen een belastende verhuizing naar een locatie elders.

Het Laar levert ook wijkverpleging en eerstelijnsverblijf aan ouderen in de wijk en heeft de beschikking over een dagopvang. Daarnaast biedt Het Laar het product 'Volledig Pakket Thuis' en 'Modulair Pakket Thuis'.

Waarderingen historie

2023
10
1 waardering
2022
10
1 waardering
2021
9.1
6 waarderingen
2020
7.8
62 waarderingen
2019
9.0
6 waarderingen
2018
8.4
10 waarderingen
2017
8.2
48 waarderingen
2016
8.5
1 waardering
2015
7.9
16 waarderingen
2012
8.0
1 waardering
2011
4.2
1 waardering
2010
7.4
37 waarderingen

Recente waarderingen

16 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Vriendelijke mensen leggen alles heel goed uit komen 5 min voor de afspraak al naar je toe mooie woon omgeving en heel vriendelijk personeel vandaar die dikke 10

19 februari 2022 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn zelfstandige huurders en wonen hier nu bijna 4 jaar. Geen seconde spijt want hier voelen we ons veilig. Met het oog op zorg in de toekomst zijn we hier gaan wonen. Alles wordt hier...

10 oktober 2021 - Geplaatst door de redactie

Het hele traject van voorbereiding, opname en verzorging is uitstekend geregeld en verloopt soepel en aangenaam. Er wordt goed naar onze wensen en onze bevindingen geluisterd. De bejegening is...

9.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Berkel, C. van

Beroep

Ergotherapeut

Zorginstelling

Het Laar, Tilburg
-

0 waarderingen


Socials