Naar de navigatie Naar de inhoud

Sevagram, Zorgcentrum Oosterbeemd

Verpleeghuiszorg

8
.5

uit 27 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Sevagram, Zorgcentrum Oosterbeemd

Wat is onze visie?

Kwaliteit van leven van de cliënt vormt te allen tijde het uitgangspunt van handelen van alle medewerkers en vrijwilligers. Dit vormt tevens hun inspiratiebron waardoor werken met engagement en plezier plaatsvindt en er zowel in in- als extern optimaal wordt samengewerkt. Sevagram maakt zich ook sterk om medewerkers en vrijwilligers ontplooiingsmogelijkheden aan te bieden onder de noemer van ‘binden en boeien’. De visie van Sevagram geeft aan waar we voor gaan: • Sevagram biedt zorg in kwaliteit van leven passend binnen de levensloop; • Aan eenieder met een vraag inzake zorg, welzijn en wonen; • Door betrokken, geëngageerde en deskundige medewerkers; • Met als resultaat dat cliënten, medewerkers én vrijwilligers zich thuis voelen en gezien worden.

 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Sevagram, waar je gezien wordt en je je thuis voelt : “Zorg met bezieling” De missie van Sevagram geeft aan waar we voor staan, dus ook onze kernwaarden. Onze missie is een drieluik: • Sevagram is dé betrouwbare partner voor ouderenzorg in brede zin in de regio Parkstad/Heuvelland • Sevagram onderscheidt zich door een toonaangevende rol te spelen in het organiseren en regisseren van flexibele zorg op maat. • Sevagram is een aantrekkelijke zorgorganisatie voor cliënten, familie, medewerkers én vrijwilligers. Om aan deze missie vorm en inhoud te kunnen geven biedt Sevagram zorg- en gemaksdiensten aan van goede kwaliteit tegen een faire prijs. Haar doelgroepen zijn ouderen en chronisch zieken. Om de noodzakelijke samenhang in zorgaanbod te realiseren neemt Sevagram in haar werkgebied de regierol voor (ouderen)zorg op zich.

Waarderingen historie

2024
8.6
2 waarderingen
2023
9.0
5 waarderingen
2022
9.2
5 waarderingen
2021
8.0
14 waarderingen
2020
9.5
1 waardering
2019
10
1 waardering
2018
8.7
1 waardering
2017
8.1
3 waarderingen
2015
7.6
27 waarderingen
2010
7.3
10 waarderingen

Recente waarderingen

9 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Zeer tevreden over de geboden zorg. Ons familielid voelt zich hier helemaal op haar plek. Ze wordt altijd snel geholpen door het zorgpersoneel en geniet van alle activiteiten die hier door het...

Reactie van/namens Sevagram, Zorgcentrum Oosterbeemd - Valkenburg

Hartelijk bedankt voor uw mooie reactie. Wat fijn dat uw familielid zo geniet in onze locatie Oosterbeemd.

9.2
Lees meer
4 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Mam is sinds kort in het huis en ze is hier helemaal op haar plek. Er zijn voldoende activiteiten waar ze aan kan deelnemen en de zorg wordt met veel aandacht uitgevoerd.

Reactie van/namens Sevagram, Zorgcentrum Oosterbeemd - Valkenburg

Hartelijk bedankt voor uw mooie waardering. Wat fijn om te lezen dat uw moeder op haar plek is in onze locatie Oosterbeemd.

8.0
Lees meer
12 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

De liefdevolle aandacht

Reactie van/namens Sevagram, Zorgcentrum Oosterbeemd - Valkenburg

Hartelijk bedankt voor uw mooie waardering.

8.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen