Waardering van Sevagram, Zorgcentrum Piushof - Heerlen op 1 november 2018

  • 8
  • 9
  • 8
  • 8
  • 7
  • 6

Gemiddeld cijfer

7.7

Toelichting

Kleinschalig verpleeghuis. De mens wordt hier gehoord en met veel liefde verzorgd. Jammer dat er in de namiddag een vroege avond weinig personeel aanwezig is (natuurlijk i.v.m met alle bezuinigingen van nu, jammer). Kamers zijn in principe ruim genoeg van opzet en er is een leuke buitenruimte. Er wordt overdag genoeg aan activiteiten gedaan voor de bewoners. Voor onze (schoon)moeder en echtgenote heeft het verblijf helaas niet zo heel lang mogen duren. Zij is vrij snel plotseling te komen overlijden. Tijdens haar laatste uren en vooral minuten is zij zeer liefdevol verzorgd en begeleid door het verzorgend personeel samen met haar naaste dierbaren. Een speciaal woord van dank en respect gaat dan ook uit naar hen, maar vooral ook naar de zorgcoördinator aldaar. Dit is zeker een verpleeg/zorghuis welke aan te bevelen is voor anderen.

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Sevagram, Zorgcentrum Piushof - Heerlen

Allereerst gecondoleerd met het verlies van uw (schoon)moeder en echtgenote. Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie waardering en voor de genomen moeite! Wij zijn blij om te horen dat u de zorg als liefdevol heeft ervaren. Uw waardering is doorgegeven aan de directeur van Piushof en aan de betrokken collega's.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Sevagram, Zorgcentrum Piushof? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.

Partners van ZorgkaartNederland