Naar de navigatie Naar de inhoud

Sonneburgh, locatie Groene Kruisweg verpleeghuis

Verpleeghuiszorg

7
.2

uit 57 waarderingen

Over Sonneburgh, locatie Groene Kruisweg verpleeghuis

Locatie Groene Kruisweg verpleeghuis is geschikt voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en die 24 uur per dag zorg en begeleiding en behandeling nodig hebben. Om voor een verblijf in aanmerking te komen, heeft u een indicatiestelling nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Zorgarrangementen

In de locatie worden diverse zorgarrangementen aangeboden. Een zorgarrangement bestaat uit de combinatie verblijf binnen Sonneburgh, behandeling en individuele zorgverlening. Door het aantal zorgarrangementen dat Sonneburgh kan aanbieden, is het vaak mogelijk om de cliënt bij lichamelijke of geestelijke achteruitgang een ander zorgarrangement aan te bieden waardoor overplaatsing naar een andere instelling kan worden voorkomen. Het aantal zorgarrangementen maakt het ook mogelijk dat partners met verschillende zorgbehoeften binnen één instelling kunnen verblijven. Kortom, Sonneburgh biedt u alle zorg die u nodig heeft onder één dak.

Kamer

De locatie beschikt over éénpersoonskamers en een enkele tweepersoonskamer. De kamers zijn gemeubileerd. Dit betekent dat de kamers zijn gestoffeerd en zijn voorzien van een elektrisch hoog/laagbed, kledingkast, wastafel met spiegel, tafel/televisiemeubelcombinatie, een gemakkelijke stoel, twee opklapstoelen en een telefoon.
Op de kamer is eveneens een televisie en koelkast aanwezig die, indien gewenst, kunnen worden gehuurd. Aangezien de kamers volledig zijn gemeubileerd, kan eigen meubilair niet worden meegenomen. Uiteraard is er op de kamer wel ruimte voor kleine persoonlijke eigendommen zoals bijvoorbeeld foto’s, planten of kleine accessoires.
De toilet/doucheruimte bevindt zich direct naast de kamer en wordt gedeeld met de cliënt van naastliggende kamer. De kamers zijn afsluitbaar.

De locatie is verdeeld in vier verpleegafdelingen. Elke afdeling heeft 3 woonkamers waar de cliënten met de nodige toezicht en activiteiten op de dag kunnen verblijven, naast het gebruik van de andere faciliteiten en recreatiemogelijkheden.

Locatie

Binnen de locatie is veel aandacht voor de sfeer en het leefklimaat. Een prettige sfeer in het gebouw is immers belangrijk om het goed naar uw zin te hebben.De voorziening heeft een duidelijke eigen inrichting en sfeer. In het gebouw zijn in de gangen en openbare ruimten herkenbare kleurencombinaties aangebracht en zijn zitjes geplaatst. De locatie is middels interne gangen verbonden met het verzorgingshuis en het servicewoningencomplex. U kunt van binnenuit alle voorzieningen bereiken.

Rond het gebouw is een rolstoeltoegankelijke tuin aangelegd met diverse zitjes en een visvijver. In de tuin is tevens een jeu de boules-baan aanwezig waar u op eigen gelegenheid of in groepsverband een spelletje kunt spelen.

Identiteit

Sonneburgh heeft een Protestants Christelijke identiteit.

Waarderingen historie

2024
5.3
2 waarderingen
2023
7.3
16 waarderingen
2022
7.1
16 waarderingen
2021
7.3
22 waarderingen
2020
6.7
1 waardering
2019
10
1 waardering
2018
7.8
5 waarderingen
2017
7.6
107 waarderingen
2016
7.7
91 waarderingen
2015
7.5
5 waarderingen
2013
7.8
1 waardering
2012
8.1
3 waarderingen
2011
8.2
1 waardering
2010
6.8
15 waarderingen

Recente waarderingen

30 juni 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn oma heeft hier verbleven. Vanwege een versleten schouder liep zij niet recht achter haar rolator. Al lopend heeft de verpleging haar willen corrigeren wat als gevolg was dat mijn oma achterover...

Telefoonnummer E-mailadres
2.5
Lees meer
4 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

De kamers zijn klein maar netjes. Vaste telefoonaansluiting zou volgens mij voor ouderen van toegevoegde waarde zijn. Wij hebben de zorg ervaren als vriendelijk en geduldig. Wat ik mis in het...

E-mailadres
8.0
Lees meer
25 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Beantwoorden van vragen duurt lang, moet vaak dezelfde vraag meerdere keren stellen. er lijkt geen goede overdracht te zijn tussen de verpleging onderling. De persoonlijke verzorging is niet...

E-mailadres
4.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Keur-Kodde, E.A. van der

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

Sonneburgh, locatie Groene Kruisweg verpleeghuis, Rotterdam
-

0 waarderingen