Naar de navigatie Naar de inhoud

Sonneburgh, locatie Groene Kruisweg verpleeghuis

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.5
Adres
Groene Kruisweg 381 3084 LM Rotterdam
Telefoon
010-2918444
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Hervormde Stichting Sonneburgh
Er zijn 29 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Sonneburgh, locatie Groene Kruisweg verpleeghuis

Locatie Groene Kruisweg verpleeghuis is geschikt voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en die 24 uur per dag zorg en begeleiding en behandeling nodig hebben. Om voor een verblijf in aanmerking te komen, heeft u een indicatiestelling nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Zorgarrangementen

In de locatie worden diverse zorgarrangementen aangeboden. Een zorgarrangement bestaat uit de combinatie verblijf binnen Sonneburgh, behandeling en individuele zorgverlening. Door het aantal zorgarrangementen dat Sonneburgh kan aanbieden, is het vaak mogelijk om de cliënt bij lichamelijke of geestelijke achteruitgang een ander zorgarrangement aan te bieden waardoor overplaatsing naar een andere instelling kan worden voorkomen. Het aantal zorgarrangementen maakt het ook mogelijk dat partners met verschillende zorgbehoeften binnen één instelling kunnen verblijven. Kortom, Sonneburgh biedt u alle zorg die u nodig heeft onder één dak.

Kamer

De locatie beschikt over éénpersoonskamers en een enkele tweepersoonskamer. De kamers zijn gemeubileerd. Dit betekent dat de kamers zijn gestoffeerd en zijn voorzien van een elektrisch hoog/laagbed, kledingkast, wastafel met spiegel, tafel/televisiemeubelcombinatie, een gemakkelijke stoel, twee opklapstoelen en een telefoon.
Op de kamer is eveneens een televisie en koelkast aanwezig die, indien gewenst, kunnen worden gehuurd. Aangezien de kamers volledig zijn gemeubileerd, kan eigen meubilair niet worden meegenomen. Uiteraard is er op de kamer wel ruimte voor kleine persoonlijke eigendommen zoals bijvoorbeeld foto’s, planten of kleine accessoires.
De toilet/doucheruimte bevindt zich direct naast de kamer en wordt gedeeld met de cliënt van naastliggende kamer. De kamers zijn afsluitbaar.

De locatie is verdeeld in vier verpleegafdelingen. Elke afdeling heeft 3 woonkamers waar de cliënten met de nodige toezicht en activiteiten op de dag kunnen verblijven, naast het gebruik van de andere faciliteiten en recreatiemogelijkheden.

Locatie

Binnen de locatie is veel aandacht voor de sfeer en het leefklimaat. Een prettige sfeer in het gebouw is immers belangrijk om het goed naar uw zin te hebben.De voorziening heeft een duidelijke eigen inrichting en sfeer. In het gebouw zijn in de gangen en openbare ruimten herkenbare kleurencombinaties aangebracht en zijn zitjes geplaatst. De locatie is middels interne gangen verbonden met het verzorgingshuis en het servicewoningencomplex. U kunt van binnenuit alle voorzieningen bereiken.

Rond het gebouw is een rolstoeltoegankelijke tuin aangelegd met diverse zitjes en een visvijver. In de tuin is tevens een jeu de boules-baan aanwezig waar u op eigen gelegenheid of in groepsverband een spelletje kunt spelen.

Identiteit

Sonneburgh heeft een Protestants Christelijke identiteit.