Naar de navigatie Naar de inhoud

Sonneburgh, locatie Groene Kruisweg verzorgingshuis

Verpleeghuiszorg

7
.3

uit 51 waarderingen

Over Sonneburgh, locatie Groene Kruisweg verzorgingshuis

De locatie Groene Kruisweg verzorgingshuis is geschikt voor ouderen die zelfstandig wonen, maar hulp nodig hebben bij de dagelijkse verzorging.Om voor een verblijf in aanmerking te komen, heeft u een indicatiestelling nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Zorgarrangementen

In de locatie worden diverse zorgarrangementen aangeboden. Een zorgarrangement bestaat uit de combinatie verblijf binnen Sonneburgh en individuele zorgverlening. Door het aantal zorgarrangementen dat Sonneburgh kan aanbieden, is het vaak mogelijk om de cliënt bij lichamelijke of geestelijke achteruitgang een ander zorgarrangement aan te bieden waardoor overplaatsing naar een andere instelling kan worden voorkomen. Het aantal zorgarrangementen maakt het ook mogelijk dat partners met verschillende zorgbehoeften binnen één instelling kunnen verblijven. Kortom, Sonneburgh biedt u alle zorg die u nodig heeft onder één dak.

Appartement 

Het appartement beschikt over een woon/slaapkamer, een aparte toilet/doucheruimte, een keukentje en een balkon dat via de woonkamer te bereiken is.
Bij een appartement voor echtparen is de slaapkamer gescheiden van de woonkamer. In de keuken bevindt zich een koelkastje en een elektrische kookplaat (op tijdschakelaar). Het appartement is (via de kabel) voorzien van een oproepsysteem, aansluiting voor televisie en radio en een telefoonaansluiting. Het appartement kunt u naar eigen inzicht stofferen en inrichten. Indien dit voor u niet mogelijk is, zal Sonneburgh voor een eenvoudige inrichting en stoffering zorgdragen (tafel, stoel, kast, vloerbedekking, gordijnen en lampen). Desgewenst kan Sonneburgh ook voor een standaardbed, matras, beddengoed en handdoeken zorgen.
De locatie beschikt tevens over appartementen die speciaal zijn aangepast voor rolstoelgebruik.

Locatie

Binnen de locatie is veel aandacht voor sfeer en leefklimaat. Een prettige sfeer in het gebouw is immers belangrijk om het goed naar uw zin te hebben. De voorziening heeft een duidelijke eigen inrichting en sfeer. In het gebouw zijn in de gangen en openbare ruimten herkenbare kleurencombinaties aangebracht en zijn zitjes geplaatst.
Het gebouw is middels interne gangen verbonden met het verpleeghuis en het servicewoningencomplex. U van binnenuit alle voorzieningen bereiken.

Rond het  gebouw is een rolstoeltoegankelijke tuin aangelegd met diverse zitjes en een visvijver. In de tuin is tevens een jeu de boules-baan aanwezig waar u op eigen gelegenheid of in groepsverband een spelletje kunt spelen.

Identiteit

Sonneburgh heeft een Protestants Christelijke identiteit.

Waarderingen historie

2024
4.7
2 waarderingen
2023
7.2
13 waarderingen
2022
7.4
36 waarderingen
2019
9.0
1 waardering
2018
6.4
3 waarderingen
2017
7.2
50 waarderingen
2016
7.4
29 waarderingen
2015
7.3
2 waarderingen
2013
4.5
2 waarderingen
2012
7.3
1 waardering
2011
8.2
1 waardering
2010
6.6
6 waarderingen

Recente waarderingen

7 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder zit er nu sinds september 2020 op de afdeling dementie. Zij heeft sindsdien meerdere ongevallen gehad en haar lichamelijke verzorging laat ook zwaar te wensen over. Op de dag wordt er...

2.3
Lees meer
1 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

De inzet van het personeel is goed. Meer personeel zou wel helpen om de zorg te verbeteren. Met name personeel dat de dementerende ouderen gedurende de dag bezig kan houden. Voorkomt een hoop...

7.0
Lees meer
17 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Het kan altijd beter, maar gezien de personeelsbezetting is de zorg goed.

7.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen