Naar de navigatie Naar de inhoud

Sonneburgh, locatie Groene Kruisweg verzorgingshuis

Verpleeghuis en verzorgingshuis

9
.0

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Sonneburgh, locatie Groene Kruisweg verzorgingshuis

De locatie Groene Kruisweg verzorgingshuis is geschikt voor ouderen die zelfstandig wonen, maar hulp nodig hebben bij de dagelijkse verzorging.Om voor een verblijf in aanmerking te komen, heeft u een indicatiestelling nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Zorgarrangementen

In de locatie worden diverse zorgarrangementen aangeboden. Een zorgarrangement bestaat uit de combinatie verblijf binnen Sonneburgh en individuele zorgverlening. Door het aantal zorgarrangementen dat Sonneburgh kan aanbieden, is het vaak mogelijk om de cliënt bij lichamelijke of geestelijke achteruitgang een ander zorgarrangement aan te bieden waardoor overplaatsing naar een andere instelling kan worden voorkomen. Het aantal zorgarrangementen maakt het ook mogelijk dat partners met verschillende zorgbehoeften binnen één instelling kunnen verblijven. Kortom, Sonneburgh biedt u alle zorg die u nodig heeft onder één dak.

Appartement 

Het appartement beschikt over een woon/slaapkamer, een aparte toilet/doucheruimte, een keukentje en een balkon dat via de woonkamer te bereiken is.
Bij een appartement voor echtparen is de slaapkamer gescheiden van de woonkamer. In de keuken bevindt zich een koelkastje en een elektrische kookplaat (op tijdschakelaar). Het appartement is (via de kabel) voorzien van een oproepsysteem, aansluiting voor televisie en radio en een telefoonaansluiting. Het appartement kunt u naar eigen inzicht stofferen en inrichten. Indien dit voor u niet mogelijk is, zal Sonneburgh voor een eenvoudige inrichting en stoffering zorgdragen (tafel, stoel, kast, vloerbedekking, gordijnen en lampen). Desgewenst kan Sonneburgh ook voor een standaardbed, matras, beddengoed en handdoeken zorgen.
De locatie beschikt tevens over appartementen die speciaal zijn aangepast voor rolstoelgebruik.

Locatie

Binnen de locatie is veel aandacht voor sfeer en leefklimaat. Een prettige sfeer in het gebouw is immers belangrijk om het goed naar uw zin te hebben. De voorziening heeft een duidelijke eigen inrichting en sfeer. In het gebouw zijn in de gangen en openbare ruimten herkenbare kleurencombinaties aangebracht en zijn zitjes geplaatst.
Het gebouw is middels interne gangen verbonden met het verpleeghuis en het servicewoningencomplex. U van binnenuit alle voorzieningen bereiken.

Rond het  gebouw is een rolstoeltoegankelijke tuin aangelegd met diverse zitjes en een visvijver. In de tuin is tevens een jeu de boules-baan aanwezig waar u op eigen gelegenheid of in groepsverband een spelletje kunt spelen.

Identiteit

Sonneburgh heeft een Protestants Christelijke identiteit.

Waarderingen historie

2019
9.0
1 waardering
2018
6.4
3 waarderingen
2017
7.2
50 waarderingen
2016
7.4
29 waarderingen
2015
7.3
2 waarderingen
2013
4.5
2 waarderingen
2012
7.3
1 waardering
2011
8.2
1 waardering

Recente waarderingen

24 april 2019 - Geplaatst door de redactie

De verzorging is heel goed. De medewerkers zijn allemaal vriendelijk en hebben een luisterend oor. De omgeving (tuin) is heel fijn om te zitten en te wandelen. Het gebouw is wat verouderd maar de...

9.0
Lees meer
26 januari 2018 - Geplaatst door de redactie Interview

De accommodatie van mijn moeder is niet rolstoelvriendelijk. Ze hebben bijvoorbeeld de deur in het toilet eruit gehaald omdat er anders geen rolstoel naar binnen kan. Het is te krap. Mijn moeder...

5.0
Lees meer
25 januari 2018 - Geplaatst door de redactie Interview

Ik heb met veel verschillende medewerkers te maken. Sommige medewerkers zijn heel adequaat, andere wat minder. Ik vind het hier geweldig en ik ben blij dat mijn moeder hier zit. De totale sfeer in...

8.7
Lees meer