Naar de navigatie Naar de inhoud

Sonneburgh, locatie Het Havenlicht

Verpleeghuiszorg

8
.4

uit 29 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Sonneburgh, locatie Het Havenlicht

Locatie Het Havenlicht is geschikt voor ouderen die zelfstandig wonen, maar hulp nodig hebben bij de dagelijkse verzorging.Om voor een verblijf in aanmerking te komen, heeft u een indicatiestelling nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Zorgarrangementen

In de locatie worden diverse zorgarrangementen aangeboden. Een zorgarrangement bestaat uit de combinatie verblijf binnen Sonneburgh en individuele zorgverlening. Door het aantal zorgarrangementen dat Sonneburgh kan aanbieden, is het vaak mogelijk om de cliënt bij lichamelijke of geestelijke achteruitgang een ander zorgarrangement aan te bieden waardoor overplaatsing naar een andere instelling kan worden voorkomen. Het aantal zorgarrangementen maakt het ook mogelijk dat partners met verschillende zorgbehoeften binnen één instelling kunnen verblijven. Kortom, Sonneburgh biedt u alle zorg die u nodig heeft onder één dak.

Appartement

Het appartement beschikt over een woon/slaapkamer, een aparte toilet/doucheruimte en een keukentje. Bij een appartement voor echtparen is de slaapkamer gescheiden van de woonkamer. In keuken bevindt zich een koelkastje en een elektrische kookplaat (op tijdschakelaar). Het appartement is voorzien van een oproepsysteem, aansluiting voor televisie en radio (via de kabel) en een telefoonaansluiting. Elk appartement is voorzien van een alarmsysteem en alarmpunten. Het appartement kunt u naar eigen inzicht stofferen en inrichten. Indien dit voor u niet mogelijk is, zal Sonneburgh voor een eenvoudige inrichting en stoffering zorgdragen (tafel, stoel, kast, vloerbedekking, gordijnen en lampen). Desgewenst kan Sonneburgh ook voor een standaardbed, matras, beddengoed en handdoeken zorgen.
Het Havenlicht beschikt tevens over appartementen die speciaal zijn aangepast zijn voor rolstoelgebruik.

Locatie

 Binnen de locatie is veel aandacht voor sfeer en leefklimaat. Een prettige sfeer in het gebouw is immers belangrijk om het goed naar uw zin te hebben. De voorziening heeft een duidelijk eigen inrichting en sfeer. Bij het gebouw zijn in de algemene ruimten herkenbare kleurencombinaties aangebracht en zijn zitjes geplaatst.

Het Havenlicht is via een loopgang verbonden met servicewoningencomplex De Biezenkamp en via een interne gang verbonden met het Wijkservicepunt Pernis.

Rond het gebouw is een tuin aangelegd met een zitje. De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto. Op het terrein is parkeergelegenheid aanwezig

Identiteit

Sonneburgh heeft een Protestants Christelijke identiteit.

Waarderingen historie

2022
8.2
23 waarderingen
2021
9.5
4 waarderingen
2020
10
1 waardering
2019
8.9
6 waarderingen
2017
9.7
1 waardering
2016
7.9
38 waarderingen
2015
8.4
4 waarderingen
2012
10
1 waardering
2010
7.7
11 waarderingen

Recente waarderingen

26 april 2022 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Kan beter: N.v.t. Gaat goed: samenwerking tussen personeel en bewoners

21 april 2022 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Kan beter: X. Gaat goed: De kleinschaligheid

8.0
Lees meer
12 april 2022 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Kan beter: Nvt. Gaat goed: Als er iets moet veranderen dat er netjes om toestemming gevraagt wordt

8.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen