Naar de navigatie Naar de inhoud

Stichting De Hoven, Verpleeghuis Vliethoven

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.6

uit 57 waarderingen

Waardering van Stichting De Hoven, Verpleeghuis Vliethoven - Delfzijl op 14 december 2018

Afspraken

9

Verpleging

8

Omgang medewerkers

9

Kwaliteit van leven

8

Luisteren

8

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Ziekte van Alzheimer

Toelichting

Onze moeder heeft 7 maanden op de Wierde gewoond. Zij was 93 jaar en had Alzheimer. We hebben de zorg en begeleiding voor haar en naar ons toe als prettig en open ervaren. Alles wat er toe deed werd besproken. Uiteindelijk kon ze wennen om daar te wonen en niet meer thuis. Haar laatste levensfase was niet altijd makkelijk, maar ze was omringd door familie, lieve begeleiders en medebewoners. Haar afscheid hebben we in overleg met de begeleiding vorm kunnen geven op de afdeling. Wij hebben ons welkom gevoeld als familie en de warmte en zorg voor onze moeder heeft ons erg goed gedaan.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Stichting De Hoven, Verpleeghuis Vliethoven? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.