Naar de navigatie Naar de inhoud

Stichting Eykenburg, Huize Eykenburg

Verpleeghuiszorg

7
.7

uit 105 waarderingen

Informatie over

Waardering van Stichting Eykenburg, Huize Eykenburg - Den Haag op 2 december 2022

Afspraken

9

Verpleging

10

Omgang medewerkers

10

Kwaliteit van leven

9

Luisteren

9

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Gebroken heup

Toelichting

Na wat aanpassingsproblemen is mijn moeder hier ruim een jaar geweest. De laatste twee weken niets dan goeds van alle betrokkenen van Eijkenburg. Wij zijn zo goed begeleid als familie, alles kon en er was altijd een aanspreekpunt, hoe druk ze ook waren. Wij mochten zo veel en zo vaak we wilden komen. We mochten mee eten en kregen geregeld drinken aangeboden. Wij als familie hebben dit zo fijn gevonden. Alle medewerkers van afdeling 1 bedankt. Heel dankbaar voor de goede zorgen.

Reactie van/namens Stichting Eykenburg, Huize Eykenburg - Den Haag

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. Super fijn te horen dat u en uw moeder tevreden zijn over haar verzorging. Ik zal uw compliment doorsturen naar mijn collega's van afdeling Museumplein 1. Nogmaals bedankt. Hartelijke groet, Nanda (n.bechtholt@eykenburg.nl).


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Stichting Eykenburg, Huize Eykenburg? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.