Waardering van Stichting Land van Horne, Zorgcentrum Hieronymus - Weert op 29 november 2020

  • 6
  • 4
  • 5
  • 3
  • 3
  • 7

Gemiddeld cijfer

4.7

Toelichting

Ik vind de kwaliteit van zorg ondermaats. Dat ligt mijnsinziens grotendeels aan gebrekkige communicatie/overdracht en onvoldoende inhoudelijke aansturing van personeel. Als wettelijk vertegenwoordiger en/of familielid zul je het proces goed moeten bewaken. Goede communicatie blijkt ook dan niet vanzelfsprekend. Het gros van het zorgpersoneel op de vloer doet wat hij/zij kan, maar kwaliteitsbevordering is een taak van de leidinggevende.

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Stichting Land van Horne, Zorgcentrum Hieronymus - Weert

Hartelijk dank voor uw waardering. Spijtig om te lezen dat u over bepaalde punten minder positief bent. Wij zouden graag met u in gesprek gaan om dieper op uw ervaringen in te gaan zodat we onze kwaliteit van zorg kunnen verbeteren. Mocht u hiertoe bereid zijn, kunt u contact opnemen met de betreffende teamleider via onze Klantenservice 0900 333 55 55 of info@landvanhorne.nl. De Klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Stichting Land van Horne, Zorgcentrum Hieronymus? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.

Partners van ZorgkaartNederland