Naar de navigatie Naar de inhoud

Stichting Land van Horne, Zorgcentrum St. Joseph

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.6

uit 55 waarderingen

Waardering van Stichting Land van Horne, Zorgcentrum St. Joseph - Nederweert op 3 juni 2022 Geverifieerd

Afspraken

8

Verpleging

7

Omgang medewerkers

7

Kwaliteit van leven

7

Luisteren

6

Accommodatie

7

Toelichting

Mijn complimenten zijn eigenlijk voor een paar verzorgende en ZoCo's die echt met hun hart werken, en helaas vertrekken deze naar andere locaties en niet altijd bij LvH Ik weet dat het moeilijk is om aan personeel te komen, maar vind het ook moeilijk om te zien dat er zo weinig personeel betrokken is bij de cliënt, nu de regels gelukkig versoepeld zijn is het misschien ook mogelijk om de bezoekers die bij een cliënt komen, gewoon in de gezamenlijke ruimte te laten zitten zo worden de overige mensen die weinig tot geen bezoek krijgen er ook bij betrokken, en dit heeft natuurlijk ook invloed op het personeel, deze worden iets ontlast en de cliënten krijgen aandacht. Dan nog de plasafspraken, vind dit eigenlijk niet kunnen, 3 x op een dag toiletgebruik is wel heel weinig, en dan de cliënt verplicht is om hun inco te gebruiken.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Stichting Land van Horne, Zorgcentrum St. Joseph? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.