Waardering van Zorggroep Elde Maasduinen, zorglocatie Antoniushof - Waalwijk op 13 november 2020

  • 3
  • 4
  • 4
  • 4
  • 3
  • 3

Gemiddeld cijfer

3.5

Toelichting

Antoniushof is een zeer verouderde zorg instelling, niet alleen qua leefomgeving, gebouw of ambiance maar evenals het personeel. Personeel is niet bezig met verzorging maar draait een standaard riedeltje af. Alles wordt gerapporteerd maar rapportages worden nagenoeg niet gelezen. Wanneer men iets mankeert wordt hier niet adequaat mee omgesprongen en moet er vanuit jezelf geëscaleerd worden en wat dan door verzorging als vervelend wordt ervaren. Al met al geeft dit geen gerust gevoel omdat jezelf continu op je qui vive moet zijn. Empathie komt in het woordenboek van de verzorging niet voor(uitzonderingen daar gelaten). Het eten is in Antoniushof een aanfluiting en van ondergeschikte kwaliteit.

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Zorggroep Elde Maasduinen, zorglocatie Antoniushof - Waalwijk

Wat vervelend dat u de zorg niet als prettig ervaart. Samen willen we graag kijken of we tot oplossingen kunnen komen. De Sociaal Ondernemer van locatie Antonius gaat daarover graag met u in gesprek.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zorggroep Elde Maasduinen, zorglocatie Antoniushof? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.

Partners van ZorgkaartNederland