Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Elde Maasduinen, zorglocatie Vita

Verpleeghuiszorg

7
.9

uit 62 waarderingen

Over Zorggroep Elde Maasduinen, zorglocatie Vita

Vita is een mooie locatie met verpleeghuiszorg in het centrum van Rijen. Er zijn appartementen, aanleunwoningen en zorg met verblijf. Naast goede zorg biedt Vita mooie mogelijkheden om te ontmoeten. Bijvoorbeeld in de ontmoetingstuin of het restaurant. Buurtgenoten zijn ook van harte welkom.

Het verpleeghuis bestaat uit zeven woongroepen voor bewoners met dementie en voor bewoners met somatische aandoeningen. In totaal betreft het 50 bewoners met een behandelindicatie. Buiten de woongroepen, maar wel binnen het gebouw, biedt VitaThuis aan zo’n 65 cliënten de dagelijkse zorg.

Levensgeluk en welzijn, daar draait het om bij Vita. Vanuit deze gedachte is in oktober 2019 een programma gestart om leefplezier, geluk én een twinkeling in de ogen van de bewoners centraal te stellen. Het gevoel van de bewoner is bij Vita leidend voor de benadering en de zorg. Dit programma is opgezet en begeleid door het kennisinstituut Leyden Academy. Om de visie naar de praktijk te kunnen vertalen, volgden de medewerkers een speciale training en worden zij begeleid en getraind in deze manier van werken. Opvallend is de multidisciplinaire manier van werken en de nauwe samenwerking, zowel met collega’s als met mantelzorgers, familie en bewoners. Met elkaar en voor elkaar is het leven goed bij Vita.

In 2021 heeft locatie Vita het Prezo-kwaliteitskeurmerk voor Verpleging, Verzorging & Thuiszorg behaald!

Waarderingen historie

2023
7.9
16 waarderingen
2022
7.6
10 waarderingen
2021
8.3
19 waarderingen
2020
7.8
18 waarderingen
2019
3.5
1 waardering
2017
7.1
5 waarderingen
2016
7.8
27 waarderingen
2015
3.7
1 waardering

Recente waarderingen

19 september 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Ik vind dat de bewoners weinig getriggerd worden waardoor ze snel achteruit gaan. Ze zitten maar wat te zitten over het algemeen. Jammer dat ze niet dagelijks boodschappen meer gaan doen, uitjes in...

8.3
Lees meer
19 september 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Ik ben bijzonder tevreden over de woongroep, maar zeer ontevreden over de openingstijden van het restaurant en de receptie. Het management is onzichtbaar en onpeilbaar.

9.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen