Naar de navigatie Naar de inhoud

Kennemerhart, Janskliniek

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.8

uit 71 waarderingen

Waardering van Kennemerhart, Janskliniek - Haarlem op 22 november 2021 Interview

Afspraken

8

Verpleging

8

Omgang medewerkers

8

Kwaliteit van leven

7

Luisteren

8

Accommodatie

6

Aandoening / behandeling

Dementie

Toelichting

De menselijke benadering en prettige omgang met mijn vader waardeer ik erg. De zorgmedewerkers houden rekening met wat mijn vader leuk vindt. Ze weten welk tv programma hem interesseert en zetten het dan aan. Ze houden zijn gezondheid goed in de gaten en als er iets is doen ze er moeite voor om mij te bellen. In de gezamenlijke huiskamer worden vaak activiteiten georganiseerd. Toen ik een keer door-de-weeks kwam zag ik dat ze aan het zingen waren. Het eten is prima en ruikt lekker. Mijn vader heeft een eigen kamer met douche en toilet. Maar het gebouw is oud en de aankleding vind ik wat kil en saai. Het zou wat opgefleurd kunnen worden.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kennemerhart, Janskliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.