Naar de navigatie Naar de inhoud

Kennemerhart, Overspaarne

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.1
Adres
Lansiersstraat 25 2023 GA Haarlem
Telefoon
023-5430400
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Kennemerhart

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Kennemerhart, Overspaarne - Haarlem op 26 november 2021 Interview

Afspraken

8

Verpleging

8

Omgang medewerkers

8

Kwaliteit van leven

8

Luisteren

8

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Dementie

Toelichting

Ik laat mijn moeder met een gerust hart hier achter. Ik heb het gevoel dat de intentie vanuit het personeel heel goed is. De zorg is recentelijk wel wat gaan happeren door meer invalskrachten. Mijn moeder zit nu soms zonder gehoorapparaat en bril in de gemeenschappelijke ruimte. Het maken van afspraken met het vaste personeel verloopt goed, maar de invalskrachten komen die afspraken niet altijd na. Ik vind het bovendien jammer dat de invalskrachten niet altijd de juiste benadering kennen voor mijn moeder. Ik vind het wel leuk dat ze qua inrichting echt nadenken over wat er leuk kan zijn voor de bewoners. Ik zou het fijn vinden wat beter op de hoogte te worden gesteld wanneer er een nieuwe persoon wordt aangesteld. Ik heb soms mijn twijfels bij in hoeverre de invalskrachten het belang in zien van het geven van informatie bij de overdracht. Daarnaast vind ik het jammer dat ik soms bepaalde informatie die emotioneel wat lastig kan vallen niet telefonisch krijg maar via de mail.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kennemerhart, Overspaarne? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.