Naar de navigatie Naar de inhoud

Kennemerhart, Overspaarne

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.1
Adres
Lansiersstraat 25 2023 GA Haarlem
Telefoon
023-5430400
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Kennemerhart

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Kennemerhart, Overspaarne - Haarlem op 26 november 2021 Interview

Afspraken

8

Verpleging

8

Omgang medewerkers

7

Kwaliteit van leven

7

Luisteren

8

Accommodatie

7

Aandoening / behandeling

Dementie

Toelichting

Ik vind dat de verzorging voor mijn moeder goed was. Soms was er naar mijn idee wel iets te weinig persoonlijke aandacht voor mijn moeder naast de reguliere fysieke zorg. Daar waar ze konden deden ze wel hun best, maar door personeelstekort was er maar sporadisch dit soort aandacht. In het begin ging het maken van afspraken minder goed, ik denk doordat de onderlinge communicatie minder goed verliep. Ik vind dat er wel wat meer rekening gehouden mocht worden met mijn agenda. Later ging dit wel wat beter. Het verblijf van mijn moeder wisselde in kwaliteit, maar op het einde zat ze op een fijne plek waar ze naar de binnentuinen toe kon gaan. Ik denk dat ze het wel iets menselijker hadden kunnen maken, door wat planten neer te zetten of een gezelligere inrichting te creëren. De laatste periode was ik erg tevreden over de informatie en communicatie. Ik vond het fijn dat ik de verzorgers telefonisch kon bereiken.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kennemerhart, Overspaarne? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.