Naar de navigatie Naar de inhoud

Stichting Waardeburgh, Zorgcentrum Parkzicht

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.1
Adres
Lijsterweg 27 3362 BB Sliedrecht
Telefoon
0184-480800
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Stichting Waardeburgh

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Stichting Waardeburgh, Zorgcentrum Parkzicht - Sliedrecht op 23 oktober 2018 Interview

Afspraken

7

Verpleging

8

Omgang medewerkers

6

Kwaliteit van leven

8

Luisteren

6

Accommodatie

7

Toelichting

Waarderen

De medewerkers zijn erg welwillend, maar ik merk wel dat er een tekort aan personeel is. Ik zie namelijk dat er steeds minder tijd is om wat aandacht te geven aan mijn moeder. Ik zie wel dat ze erg hun best doen. Mijn moeder heeft niet veel lichamelijke zorg nodig, maar wel geestelijk zorg in de vorm van wat aandacht. De zorg sluit mooi aan op wat mijn moeder nodig heeft. Ik heb niet het idee dat er naar mij geluisterd wordt en al helemaal geen actie wordt ondernomen, met name door de receptie. Mijn moeder zit bij bijvoorbeeld al een tijdje zonder televisie, ik heb dat al doorgegeven, maar dan krijg te horen dat ik dat zelf moet regelen. Daar ben ik het absoluut niet mee eens. Ik vind het erg somber doordat er veel hoge smalle ramen zijn, dat maakt het snel donker. Mijn moeder heeft een mooie kamer waar zij al haar eigen spullen in mag zetten. Ik vind dat er leuke activiteiten worden georganiseerd zoals bijvoorbeeld bloemschikken. Ik vind het jammer dat iedereen zomaar de kamer van mijn moeder in kan, dat zorgt ervoor dat mijn moeder haar waardevolle spullen gaat verstoppen.

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Stichting Waardeburgh, Zorgcentrum Parkzicht - Sliedrecht

Hartelijk dank voor uw waardering en aandachtspunten. We proberen er alles aan te doen om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening hoog te houden. Alle aandachtspunten worden verzameld en in behandeling genomen door de juiste persoon binnen onze organisatie. Want het welzijn van uw moeder is belangrijk voor ons.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Stichting Waardeburgh, Zorgcentrum Parkzicht? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.