Naar de navigatie Naar de inhoud

Sensire, locatie De Lunette, zorgappartementen Olypoort en Saltpoort

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.7
Adres
Coehoornsingel 3 7201 AA Zutphen
Telefoon
0575-594444
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Sensire
Er zijn 17 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Sensire, locatie De Lunette, zorgappartementen Olypoort en Saltpoort - Zutphen op 6 februari 2017 Interview

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

7

Verpleging

8

Omgang medewerkers

8

Kwaliteit van leven

8

Luisteren

7

Accommodatie

8

Toelichting

Ik vind dat de instelling open en centraal is naar de bewoners en de bezoekers toe. Het is een instelling waar er ook geleerd wordt. De communicatie kan wel iets beter, vind ik. Soms zijn er bijvoorbeeld vakantiehulpen voor de zorg aan mijn familielid en dat kan ik merken aan mijn familielid als ik er ben. Bijvoorbeeld, als er geen rekening wordt gehouden met de persoonlijke wensen van mijn familielid. Mijn familielid is soms van slag, als de verzorger iets anders handelt dan is afgesproken. Dat vind ik dan best jammer. De communicatie over bijvoorbeeld afspraken zou dus nog beter kunnen, zodat er zo nog meer eenduidigheid kan zijn. Ik vind het wel positief dat er wordt geluisterd naar mij als mantelzorger. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de instelling en de zorg die mijn familielid krijgt. Er wordt namelijk wel goed opgelet over dat mijn familielid, bijvoorbeeld op tijd eet en gestimuleerd wordt bij de activiteiten, die daar georganiseerd worden. De activiteiten zijn bijvoorbeeld zangbijeenkomsten en knutselactiviteiten. Ik merk en zie aan mijn familielid dat deze zaken diegene goed doet. Dat vind ik heel prettig.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Sensire, locatie De Lunette, zorgappartementen Olypoort en Saltpoort? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.