Naar de navigatie Naar de inhoud

SVRZ Koriander, groepswonen dementie

Verpleeghuiszorg

9
.2

uit 2 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over SVRZ Koriander, groepswonen dementie

De vier Groepswoningen Dementie Koriander van SVRZ bevinden zich in het woonzorgcentrum De Fonteyne in het centrum van Heinkenszand.

Het is belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk hun leven kunnen blijven leiden zoals ze dat gewend zijn. Daarom werken we in de woningen op een kleinschalige manier. In iedere groepswoning is ruimte voor 6 cliënten. Alle dagelijkse zaken zoals men thuis gewend was, worden binnen de woning gedaan. Een dag verloopt zoveel mogelijk als in een gezin. De maaltijden worden door de verzorging gekookt en gezamenlijk gebruikt in de huiskamer.

Alle bewoners hebben een kamer met eigen sanitaire voorzieningen. Ook heeft iedere groepswoning dementie een tuin of balkon. In de directe omgeving is een beweegtuin aangelegd waar jong en oud elkaar kan ontmoeten.

De bestaande activiteiten en het sociale netwerk van de cliënten houden we zoveel mogelijk in stand. Familie, buurtbewoners, mantelzorgers, vrijwilligers... iedereen is welkom!

Waarderingen historie

2022
9.2
2 waarderingen
2018
10
1 waardering
2017
9.2
2 waarderingen
2016
8.6
9 waarderingen

Recente waarderingen

30 september 2022 - Geplaatst door de redactie

De zorg is warme zorg die door het personeel gegeven wordt, die hier ook achter staan. De aandacht voor de bewoners staat hoog in het vaandel

9.0
Lees meer
18 september 2022 - Geplaatst door de redactie

Als mantelzorger ben ik zeer tevreden over de professionele, liefdevolle zorg en aandacht. Men heeft empathie voor de bewoners en probeert zo goed mogelijk op ieders persoonlijke situatie te...

9.3
Lees meer
21 maart 2018 - Geplaatst door de redactie

Mijn Vader verblijft bij de koriander hij zij dat hij zo goed verzorgd wordt, en als wij komen dan zijn het personel zo vriendelijk. Echte het beste verzorging in Zeeland.

Reactie van/namens SVRZ Koriander, groepswonen dementie - Heinkenszand

Bedankt voor uw positieve waardering en mooie woorden. Goed te lezen dat u zo tevreden bent over de zorg die wij u vader bieden....