Naar de navigatie Naar de inhoud

SVRZ 't Gasthuis, woongroep somatiek Noordbolwerk

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.6
Adres
Noordbolwerk 33 A-E 4331 SH Middelburg
Telefoon
0900-7879777
Locatie
Deze locatie is onderdeel van SVRZ
Er zijn 2 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van SVRZ 't Gasthuis, woongroep somatiek Noordbolwerk - Middelburg op 24 maart 2016

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

7

Behandeling

7

Omgang medewerkers

6

Informatie

6

Luisteren

7

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Aandoeningen bij de man - overig

Toelichting

Mooi gebouw. Centrale deuren openen gaat nog steeds niet goed na een jaar. Er waren veel bouwfouten en ergonomische fouten. Oplevering maart 2015. Gebouw is mooi. Er is teveel  uitgegaan van de schoonheid van het gebouw door architect  i.p.v. de cliënt centraal te stellen. Eten is nog niet zoals het moet zijn. Er wordt nu aan gewerkt, volgens afspraak gemaakt maart 2016. Teveel flexwerkers, die zich niet genoeg inlezen en/of voorbereiden! Daardoor worden er onnodig fouten gemaakt. Heel vervelend als je niet kan spreken. En lastig voor de mantelzorger te controleren. Er is geen overdekte verbinding met het Gasthuis zelf, waar alle activiteiten plaats vinden, zoals fysio, ergo, bloemschikken, restaurant, enz. Je moet altijd van binnen, naar buiten, naar binnen. Vooral in de winter verre van ideaal! Het pad dat de gebouwen met elkaar verbindt, is verre van ideaal. Wel mooi door de tuin met zeer oude boom.'s Nachts weinig personeel aanwezig.Mensen worden op tijd uit bed gehaald.Voldoende privacy.

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis SVRZ 't Gasthuis, woongroep somatiek Noordbolwerk - Middelburg

Dankuwel voor uw waardering. Ook wij waren onaangenaam verrast door de bouwkundige tekortkomingen die aan het licht kwamen bij de ingebruikname van het gebouw. Inmiddels zijn bijna al deze problemen verholpen. De voorziening is een aparte, zelfstandige locatie. De locatie Noordpoortplein staat van alle sublocaties van ‘t Gasthuis het meest dicht bij de locatie ´t Gasthuis. Dat heeft het voordeel voor de bewoners dat ze vrij gemakkelijk gebruik kunnen maken van de faciliteiten hier. Bouwkundig maakt het er echter geen onderdeel van uit. Sommige zaken die u noemt zijn daar het gevolg van. Ik zou daar graag met u over in gesprek gaan. U kunt dat aangeven bij een van onze medewerkers. Met vriendelijke groet, Peet Kruidenier, locatiemanager SVRZ 't Gasthuis.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor SVRZ 't Gasthuis, woongroep somatiek Noordbolwerk? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.