Naar de navigatie Naar de inhoud

SVRZ Tholen, zorgcentrum Ten Anker

Verpleeghuiszorg

6
.8

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over SVRZ Tholen, zorgcentrum Ten Anker

Zorgcentrum Ten Anker ligt vlakbij het stadcentrum van Tholen. Ten Anker is sterk verbonden met de omgeving en is een prettige plek voor wonen en zorg.

Het Restaurant ‘De Klipper’ in Ten Anker is dagelijks geopend. Hier kunnen bewoners samen met hun bezoek, vrijwilligers en omwonenden genieten van een warme maaltijd of een kop koffie met iets lekkers. Er is ook een winkeltje in Ten Anker waar diverse artikelen verkocht worden.

In Zorgcentrum Ten Anker is plaats voor ongeveer 100 bewoners. Het merendeel van onze bewoners heeft somatische klachten. Iedere bewoner heeft een eigen kamer/ appartement. Ook is er een gezamenlijke ontmoetingsruimte per woongroep. Hier kunt u medebewoners ontmoeten als u dat wilt. Uiteraard kunt u als bewoner van alle voorzieningen van Ten Anker gebruik maken. Er wordt een breed spectrum aan activiteiten aangeboden aan cliënten van Ten Anker. Maar ook de bewoners van het nabij gelegen woonzorgcentrum Dalemhof en de seniorenwoningen in de Prins Clauslaan zijn hier harte welkom.

In Ten Anker zijn daarnaast twee Groepswoningen Dementie. In een groepswoning heeft iedere cliënt een eigen kamer en is er een gemeenschappelijke huiskamer. De dag verloopt zoveel mogelijk als in een gezin. Huiselijkheid staat in de zorg voorop.

Het zorgcentrum Ten Anker heeft uitgebreide behandelfaciliteiten, bijvoorbeeld gespecialiseerde fysiotherapie of ergotherapie. Senioren die thuis wonen, kunnen voor behandelingen of adviezen bij ons terecht.

Waarderingen historie

2024
9.3
1 waardering
2022
9.5
1 waardering
2021
5.9
6 waarderingen
2019
8.3
9 waarderingen
2017
6.5
3 waarderingen
2016
7.8
46 waarderingen
2010
6.7
10 waarderingen

Recente waarderingen

2 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Je wordt goed ontvangen en geinformeerd. De zorg is professioneel met een mooie menselijke benadering. Zowel de bewoner als familie wordt betrokken in het woon en zorg proces. Niets dan lof.

Reactie van/namens SVRZ Tholen, zorgcentrum Ten Anker - Tholen

Wat fijn dat u onze zorg en dienstverlening zo waardeert, daar doen we het voor! Het gaat ons tenslotte ook om tevreden...

9.3
Lees meer
26 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik ben heel tevreden over de gegeven zorg door de verpleging en artsen en dat er zo veel mogelijk rekening wordt met mijn wensen. Het welkom dat ik 2 jaar geleden kreeg hielp erg mee om 'n plek te...

9.5
Lees meer
29 november 2021 - Geplaatst door de redactie

Betreft de verzorging en verpleging van mijn man die links totaal uit gevallen is na zwaar cva. Denk niet dat het besef er is wat iemand nog wel of niet kan die volledig aan kant is uitgevallen. En...

Reactie van/namens SVRZ Tholen, zorgcentrum Ten Anker - Tholen

Wij betreuren het dat u de zorg- en dienstverlening van SVRZ als onvoldoende ervaart. Ondanks dat Covid-19 ons parten speelt...

4.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 3 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Dekker, S.

Beroep

Logopedist

Zorginstelling

SVRZ Tholen, zorgcentrum Ten Anker, Tholen
-

0 waarderingen

Huijsman, A.C.

Beroep

Logopedist

Zorginstelling

SVRZ Tholen, zorgcentrum Ten Anker, Tholen
-

0 waarderingen

Koop, I.M.T.C.

Beroep

Basisarts

Zorginstelling

SVRZ Tholen, zorgcentrum Ten Anker, Tholen
-

0 waarderingen