Logo Treant Zorggroep, Woonzorgcentrum Olden Kinholt - Hoogeveen
8.0

Treant Zorggroep, Woonzorgcentrum Olden Kinholt

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Adres Kemperstraat 2
7901 CB Hoogeveen
Telefoon 0900-0591
Locatie Deze locatie is onderdeel van Treant Zorggroep, Ouderenzorg en verpleegzorg
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 56 waarderingen
93% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel van Treant Zorggroep, Woonzorgcentrum Olden Kinholt

Profielfoto Treant Zorggroep, Woonzorgcentrum Olden Kinholt  - Hoogeveen

Wat is onze visie?

Als Treant zorggroep willen we de 300.000 inwoners in onze regio een volwaardig zorgaanbod (ouderenzorg, verpleeghuiszorg en ziekenhuiszorg) aanbieden. Zorg die naadloos aansluit bij hun behoeften en wensen. Zorg die bereikbaar, veilig en betaalbaar is. Onze kernwaarden: betrokken, duidelijk en ondernemend, vormen de leidraad voor al ons handelen.

Wij zien de inwoner als middelpunt van ons handelen en een zorgvuldige beantwoording van dienst zorgvraag als onze verantwoordelijkheid. We vormen daartoe samen met zorgverzekeraars, gemeentes, huisartsen, verloskundigen en alle andere zorgverleners een zorgnetwerk. En we organiseren samen de zorg: veilig, kwalitatief goed, efficiënt en vertrouwd, om de inwoners van de regio heen. Zo dicht mogelijk bij huis als het kan en verder weg als dat nodig is.

 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Het zorgleefplan wordt afgestemd op de specifieke, individuele behoefte van de bewoner. Uitgangspunt is 'dialooggestuurde zorg', waarbij autonomie en identiteit van de bewoner zoveel mogelijk wordt behouden en ondersteund.

Eerst verantwooordelijk bewaken samen met de zorgmedewerkes voortdurend de vastgelegde afspraken. Elke bewoner heeft én houdt zijn eigen zorgbemiddelaar.

Partners van ZorgkaartNederland