Naar de navigatie Naar de inhoud

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ), De Theresiahof

Verpleeghuis en verzorgingshuis

9
.1

uit 15 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ), De Theresiahof - Bornerbroek op 30 september 2019

Afspraken

9

Verpleging

9

Omgang medewerkers

9

Kwaliteit van leven

9

Luisteren

9

Accommodatie

9

Toelichting

Kleinschalige voorziening. Een omgeving waar je je thuis voelt. Zowel de bewoner, als familie voelt zich welkom en gezien. Hele vriendelijke, lieve medewerkers.Medewerkers kennen de bewoner en hebben aandacht. Er wordt uitgegaan van wat de bewoner graag wil. Alles gebeurt in goed overleg. Er wordt veel georganiseerd, waarbij je alle vrijheid hebt om wel of niet mee te doen. Er zijn veel vrijwilligers die ondersteunen bij bijv. activiteiten. Er is 'reuring'. Gebouw ligt midden in het dorp en heeft ook een functie voor het hele dorp (bijv. het stemlokaal met de verkiezingen is hier; dat geeft extra 'aanloop'). Winkel, kerk etc. op loopafstand, ook als je niet ver meer kunt lopen. Dit is wonen en zorg zoals je het iedereen zou gunnen als je het niet meer zelfstandig kunt!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor TriviumMeulenbeltZorg (TMZ), De Theresiahof? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.