Naar de navigatie Naar de inhoud

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ), De Weemelanden

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.9

uit 25 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ), De Weemelanden - Vriezenveen op 9 augustus 2021

Afspraken

8

Verpleging

8

Omgang medewerkers

8

Kwaliteit van leven

8

Luisteren

8

Accommodatie

8

Toelichting

TMZ Weemelanden is een mooi gebouw en ligt op mooie locatie, dicht bij het centrum van Vriezenveen, een fijne woonplek. De kamers zijn wat klein op afdeling Peddemors, maar de bewoners mogen samen in woonkamer eten en gezellig koffie drinken en leuke activiteiten worden daar gehouden. Het personeel is erg aardig en behulpzaam, heeft het beste met bewoner en familie voor. Ook kun je gezellig in het restaurant zitten, samen wat drinken of eten en het buiten terras is erg gezellig met mooie bloemen op tafel. Elke week worden er verse bloemen op afdeling neergezet wat echt gezellige sfeer geeft. De afdelingen zijn gezellig ingericht, vooral gericht op wat bewoner fijn vindt. Voor bewoners worden mooie activiteiten geregeld en sinds kort is er een elektrische fiets zodat je samen een rondje zou kunnen maken in omgeving. Kortom TMZ Weemelanden is een fijn huis om te kunnen wonen als je niet meer in je eigen huis kunt wonen..


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor TriviumMeulenbeltZorg (TMZ), De Weemelanden? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.