Waardering van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ), Het Haarhuus - Westerhaar-Vriezenveensewijk op 9 juni 2017

  • 6
  • 7
  • 7
  • 6
  • 7
  • 6

Gemiddeld cijfer

6.5

Toelichting

Personeel heeft te weinig tijd, om eens bij een bewoner te gaan zitten voor een praatje. En met het eten is er haast geen tijd dat de  bewoners het op hebben want dan word er al opgeruimd. En even er bij gaan zitten met eten geen tijd. Jammer dat het zo moet in de zorg. En met koffie drinken is ook beloofd dat pers. bij bewoners gaat zitten gebeurd ook niet.

Vindt u dit een nuttige waardering?   Ja

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis TriviumMeulenbeltZorg (TMZ), Het Haarhuus - Westerhaar-Vriezenveensewijk

Beste familie,

Bedankt voor jullie feedback. Ik heb begrepen dat een medewerker uit het team naar aanleiding hiervan al met u heeft gesproken. De teamleden hebben elkaar geattendeerd op deze verbeterpunten en zullen met elkaar alert zijn om te voldoen aan de wens van de bewoner, waaronder de extra aandacht tijdens het gezamenlijke koffiemoment in de ochtend. Wij zien het als een mooie uitdaging om samen (zorgteams, mantelzorgers en vrijwilligers) op een creatieve manier te kijken naar mogelijkheden om hier gehoor aan te geven. Mocht u een extra toelichting op prijs stellen, dan kunt u altijd terecht voor een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet, Esther Hindriksen (leidinggevende zorg, ’t Haarhuus).

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor TriviumMeulenbeltZorg (TMZ), Het Haarhuus? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.

Partners van ZorgkaartNederland