Naar de navigatie Naar de inhoud

Valkenhof, zorgcentrum De Vlasgaard

Verpleeghuiszorg

8
.0

uit 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Valkenhof, zorgcentrum De Vlasgaard

Wat is onze visie?

Missie Zorg met ’n zachte g Valkenhof is een professionele zorgorganisatie met het hart op de juiste plek. Of het nu bij mensen thuis is of bij ons: onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor cliënten klaar. Om goede zorg te leveren, op een gastvrije, gemoedelijke en typisch Brabantse wijze. ‘Zorg met ’n zachte g’ noemen we dat.

VisieCompleet in zorg, bij u thuis of bij ons Iedereen wil graag zo lang mogelijk grip houden op het eigen leven en zelfstandig keuzes maken. Soms is er echter (tijdelijk) ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld bij ziekte, na een operatie of wanneer iemand lijdt aan een chronische aandoening. Iedereen kan in alle gevallen een beroep doen op onze zorg. Wij kijken samen met de cliënt naar de beste oplossing. Daarbij denken we altijd in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Valkenhof is compleet in haar zorgaanbod en onze zorg is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

De Vlasgaard biedt woonzorg voor verschillende doelgroepen, ligt in een groene omgeving en beschikt over een grote beleeftuin.

Waarderingen historie

2021
9.9
2 waarderingen
2020
4.2
1 waardering
2019
9.8
1 waardering
2018
9.1
3 waarderingen
2017
9.1
16 waarderingen
2016
8.8
7 waarderingen
2015
7.6
22 waarderingen

Recente waarderingen

4 februari 2021 - Geplaatst door de redactie

De aandacht voor de bewoners is zeer persoonlijk. De beleving van de persoon staat centraal. Er wordt met de grootste zorg met de mensen omgegaan. De woonsfeer is heel huiselijk en de bewoners worden...

9.8
Lees meer
15 januari 2021 - Geplaatst door de redactie

Zeer tevreden over de verzorging van vader.geduld,aandacht,maaltijden en de sfeer in de huiskamer, heel prettig en goedkortom,alle lof voor het personeel.

24 december 2020 - Geplaatst door de redactie

Enkele van de personeelsleden is niet geschikt om om te gaan met dementerende cliënten afd. 2 Activiteiten zijn er nauwelijks en sommige personeelsleden zijn erg onvriendelijk ook de vrouwelijke...

4.2
Lees meer