Naar de navigatie Naar de inhoud

Verpleeghuis Bergweide

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.8
Adres
Voskuilenweg 12 6416 AK Heerlen
Telefoon
045-5741515

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Verpleeghuis Bergweide - Heerlen op 1 december 2021 Geverifieerd

Afspraken

9

Verpleging

8

Omgang medewerkers

8

Kwaliteit van leven

8

Luisteren

8

Accommodatie

8

Toelichting

Gaat goed: Ik ben de laatste jaren zeer tevreden over de zorgverlening daar ze mij op de hoogte houden wat betreft de zorg van mijn man , ze nemen ook wat aan als ik hun vertel hoe ze het beste met hem om kunnen gaan als hij in een andere fase zit. Kan beter: Ik zelf zou het op prijs stellen als de Bewoners wat meer in de buitenlucht zouden komen, en niet alleen op het terras. Jullie hebben zo mooi park om te wandelen. Het zou ook mooi zijn om die mensen die zich niet kunnen uiten wat meer aandacht te geven. De meeste verzorgster doen het zeer goed en zijn ook vriendelijk tegen de Bewoners maar ja , je hebt er altijd ene erbij die dat niet zo licht.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Verpleeghuis Bergweide? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.