Naar de navigatie Naar de inhoud

Verpleeghuis Bergweide

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.8

uit 103 waarderingen

Waardering van Verpleeghuis Bergweide - Heerlen op 6 juli 2022

Afspraken

10

Verpleging

10

Omgang medewerkers

10

Kwaliteit van leven

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Ziekte van Alzheimer

Toelichting

Mijn vader is per 27 mei j.l. van de thuissituatie, welke totaal niet meer verantwoord was, naar Bergweide. De dag van de verhuizing is hij vooraf, na thuis te zijn gevallen, met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daarna naar Bergweide. De eerste dagen heeft hij moeten wennen aan de nieuwe situatie, waar hij niets meer van begreep. Hij werd daar zeer lief opgevangen. Iedereen is even begaan en behulpzaam. De communicatie met ons (zoon) verloopt prima. Bij Bergweide doet iedereen heel veel moeite om het de bewoners naar hun zin te maken. Hij had het niet beter kunnen treffen. Helaas realiseert hij dit zelf niet meer. Ik ben ervan overtuigd dat ik de juuste beslissing heb genomen om mijn vader naar Bergweide te laten verhuizen. Heel veel respect en petje af voor de gehele Bergweide-organisatie.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Verpleeghuis Bergweide? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.