Naar de navigatie Naar de inhoud

Verpleeghuis Bergweide

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.8

uit 103 waarderingen

Waardering van Verpleeghuis Bergweide - Heerlen op 7 juli 2022

Afspraken

10

Verpleging

9

Omgang medewerkers

9

Kwaliteit van leven

10

Luisteren

10

Accommodatie

N.v.t.

Toelichting

Onze moeder kreeg thuiszorg via Bergweide. We zijn erg onder de indruk van de kunde en warmte waarmee die zorg is gegeven. De verschillende medewerksters van de thuiszorg bouwden elk een mooie en respectvolle band op met onze moeder. Zij gaven de goede begeleiding en hulp, ieder keer weer als onze moeder weer achteruitging en iets moest inleveren. Naar onze ervaring was er altijd tijd en ruimte om de zorg te geven. We hebben verpleeghuis Bergweide bezocht om te proeven of onze moeder daar opgenomen zou kunnen worden. We proefden bij het bezoek aan Bergweide de sfeer die we ook van de thuiszorg hebben ervaren: respectvol, kundig, betrokken. Het leek ons een voorziening waar we moeder met veel vertrouwen naar toe zouden laten gaan. Het bleek niet nodig. Ze kon thuis overlijden. Dat was mogelijk dankzij de hulp van velen, niet in het minst door de mensen van de thuiszorg van Bergweide. We hebben groot respect en veel waardering voor hun inzet.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Verpleeghuis Bergweide? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.