Naar de navigatie Naar de inhoud

Viattence, locatie Hofje Wendakker

Verpleeghuiszorg

8
.1

uit 108 waarderingen

Over Viattence, locatie Hofje Wendakker

Viattence is de specialist op het gebied van ouderenzorg op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Wij hebben veel kennis op het gebied van ouderen met geheugenproblematiek, veelal in de vorm van dementie.

U ontvangt van ons de zorg en ondersteuning die u wenst, thuis of binnen een van de Viattence locaties in WezepHeerdeEpe of Vaassen.

Wij hebben met de gemeenten van deze woonplaatsen afspraken gemaakt en kunnen u dus ook Wmo zorg en ondersteuning van Viattence Thuiszorg thuis bieden. Daarnaast hebben wij wijkverpleegkundigen en behandelaars in dienst die ook bij u thuis komen.

Uw wensen bepalen onze zorg

Bij Viattence streven we ernaar de zorg en ondersteuning te bieden die u wenst! Wij willen het leven zoveel mogelijk aan laten sluiten bij het leven dat u thuis gewend was. Uw familieleden zijn dan ook altijd welkom en we betrekken hen bij de zorg en ondersteuning.

Mede daarom vragen wij u een paar gebruiksvoorwerpen of accessoires van huis mee te nemen naar uw nieuwe woning, bijvoorbeeld uw gemakkelijke stoel, foto’s of een mooi schilderij, een plant of uw eigen muziekinstallatie of TV.

De zorg op de woongroepen is erop gericht menselijke warmte en geborgenheid te bieden in een goede, veilige woonomgeving. Een belangrijk onderdeel van de verzorging is de prikkeling van de zintuigen. In speciaal daarvoor ingerichte huiskamers genieten cliënten van de ontspannen sfeer, geluiden, kleuren en geuren.

Wat is onze visie?

Viattence wil met het zorgaanbod zoveel mogelijk aansluiten bij de situatie van de cliënt en de cliënt zoveel mogelijk de regie en verantwoordelijkheid over het eigen leven laten behouden. Dat doen we op basis van een in overleg opgesteld zorgleefplan en vullen dat in met een kwalitatief hoogwaardig zorg- en dienstverleningsaanbod, vanuit dienstbaarheid en betrouwbaarheid en met respect voor ieders eigenheid en levensovertuiging.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Bij Viattence willen we de mens zien. Vanuit onze kernwaarden Aandacht, Warmte, Betrokkenheid en liefdevolle Zorg (AWBZ) geven wij samen met bewoners en hun familie vorm aan welbevinden. Welbevinden gaat over lekker in je vel zitten, je goed verzorgd voelen en tevreden zijn met het leven, uitgaan van je mogelijkheden en zoveel mogelijk kunnen meedoen in de maatschappij. Welbevinden bepaalt de cliënt dus voor een groot deel zelf en samen met zijn naasten. Gekend en (h)erkend worden als de unieke persoon die de cliënt is, met waarde en betekenis voor zijn omgeving, is daarvoor essentieel.

Lees onze volledige Visie Welbevinden

Op de locatie waar nu Hofje Wendakker staat, stond voorheen locatie Wendhorst in Heerde.

 

Waarderingen historie

2024
9.2
3 waarderingen
2023
8.0
19 waarderingen
2022
8.0
32 waarderingen
2021
8.2
30 waarderingen
2020
8.0
26 waarderingen
2019
8.8
4 waarderingen

Recente waarderingen

15 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Zeer prettige communicatie. Goede en liefdevolle zorg.

Reactie van/namens Viattence, locatie Hofje Wendakker - Heerde

Goedendag, Dank u wel voor het schrijven van deze mooie review. Dat waarderen we erg! Met vriendelijke groet, team Hofje...

8.5
Lees meer
21 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Voor onze moeder en schoonmoeder is met liefde en aandacht zorg verleend, ook al kon ze soms best een beetje eigenwijs zijn

Reactie van/namens Viattence, locatie Hofje Wendakker - Heerde

Beste mevrouw/meneer, Hartelijk dank voor de mooie waardering. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over de zorg...

19 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Onze (schoon)zus woont hier nu bijna 7 mnd. Wij vinden dat de zorg er alles aan doet om het leven van de bewoners zo plezierig mogelijk te maken. Bieden altijd een luisterend oor. Het kleinschalige...

Reactie van/namens Viattence, locatie Hofje Wendakker - Heerde

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw waardering. We vinden het fijn om te horen dat u de zorg voor uw (schoon) zus...

9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen