Naar de navigatie Naar de inhoud

Viattence, locatie Hofje Wendakker

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.2

uit 64 waarderingen

Informatie over

Over Viattence, locatie Hofje Wendakker

Viattence is de specialist op het gebied van ouderenzorg op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Wij hebben veel kennis op het gebied van ouderen met geheugenproblematiek, veelal in de vorm van dementie.

U ontvangt van ons de zorg en ondersteuning die u wenst, thuis of binnen een van de Viattence locaties in WezepHeerdeEpe of Vaassen.

Wij hebben met de gemeenten van deze woonplaatsen afspraken gemaakt en kunnen u dus ook Wmo zorg en ondersteuning van Viattence Thuiszorg thuis bieden. Daarnaast hebben wij wijkverpleegkundigen en behandelaars in dienst die ook bij u thuis komen.

Uw wensen bepalen onze zorg

Bij Viattence streven we ernaar de zorg en ondersteuning te bieden die u wenst! Wij willen het leven zoveel mogelijk aan laten sluiten bij het leven dat u thuis gewend was. Uw familieleden zijn dan ook altijd welkom en we betrekken hen bij de zorg en ondersteuning.

Mede daarom vragen wij u een paar gebruiksvoorwerpen of accessoires van huis mee te nemen naar uw nieuwe woning, bijvoorbeeld uw gemakkelijke stoel, foto’s of een mooi schilderij, een plant of uw eigen muziekinstallatie of TV.

De zorg op de woongroepen is erop gericht menselijke warmte en geborgenheid te bieden in een goede, veilige woonomgeving. Een belangrijk onderdeel van de verzorging is de prikkeling van de zintuigen. In speciaal daarvoor ingerichte huiskamers genieten cliënten van de ontspannen sfeer, geluiden, kleuren en geuren.

Wat is onze visie?

Viattence wil met het zorgaanbod zoveel mogelijk aansluiten bij de situatie van de cliënt en de cliënt zoveel mogelijk de regie en verantwoordelijkheid over het eigen leven laten behouden. Dat doen we op basis van een in overleg opgesteld zorgleefplan en vullen dat in met een kwalitatief hoogwaardig zorg- en dienstverleningsaanbod, vanuit dienstbaarheid en betrouwbaarheid en met respect voor ieders eigenheid en levensovertuiging.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Bij Viattence willen we de mens zien. Vanuit onze kernwaarden Aandacht, Warmte, Betrokkenheid en liefdevolle Zorg (AWBZ) geven wij samen met bewoners en hun familie vorm aan welbevinden. Welbevinden gaat over lekker in je vel zitten, je goed verzorgd voelen en tevreden zijn met het leven, uitgaan van je mogelijkheden en zoveel mogelijk kunnen meedoen in de maatschappij. Welbevinden bepaalt de cliënt dus voor een groot deel zelf en samen met zijn naasten. Gekend en (h)erkend worden als de unieke persoon die de cliënt is, met waarde en betekenis voor zijn omgeving, is daarvoor essentieel.

Lees onze volledige Visie Welbevinden

Op de locatie waar nu Hofje Wendakker staat, stond voorheen locatie Wendhorst in Heerde.

 

Waarderingen historie

2022
8.6
4 waarderingen
2021
8.2
30 waarderingen
2020
8.0
26 waarderingen
2019
8.8
4 waarderingen

Recente waarderingen

23 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

Mijn vader is hier kort geweest en helaas overleden. De medewerkers van Viattence Hofje Wendakker hebben zich liefdevol en toegewijd ingezet om mijn vader zo goed mogelijk te verzorgen. Ook voor de...

Reactie van/namens Viattence, locatie Hofje Wendakker - Heerde

Beste meneer of mevrouw, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de zorg die we aan uw vader mochten verlenen....

8.8
Lees meer
17 april 2022 - Geplaatst door de redactie

wat we missen is een gemeenschappelijke ruimte waar je met de bewoner kunt zitten en een kopje koffie kunt drinken zoals eerder de Brink in de Wenthorst , en de kapsalon is ook een gemis.

8.4
Lees meer
3 februari 2022 - Geplaatst door de redactie

Zorg sluit precies aan bij de behoefte van mijn moeder. Samen gezellig in de huiskamer net als thuis.

8.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Twitter Viattence, locatie Hofje Wendakker

Viattence Viattence zoekt een lid Raad van Toezicht met een bedrijfskundig profiel waarbij het accent ligt op de aandachtsgeb… https://t.co/BnTnpJY2og
Viattence Viattence, WZU Veluwe en Zorgverlening Het Baken slaan samen met TZA IJssel-Vecht de handen ineen om zorgtechnologi… https://t.co/15hEcwDUkv
Viattence Dinsdag 27 september is de #DagvandeThuiszorg. We zijn ontzettend #trots op onze toppers die elke dag vele cliënten… https://t.co/q7gOKH6LZw
Bezoek Twitter pagina

Socials