Naar de navigatie Naar de inhoud

Viattence, locatie Weidebeek

Verpleeghuiszorg

8
.1

uit 16 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Viattence, locatie Weidebeek

Viattence is de specialist op het gebied van ouderenzorg op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Wij hebben veel kennis op het gebied van ouderen met geheugenproblematiek, veelal in de vorm van dementie.

U ontvangt van ons de zorg en ondersteuning die u wenst, thuis of binnen een van de Viattence locaties in WezepHeerdeEpe of Vaassen.

Wij hebben met de gemeenten van deze woonplaatsen afspraken gemaakt en kunnen u dus ook Wmo zorg en ondersteuning van Viattence Thuiszorg thuis bieden. Daarnaast hebben wij wijkverpleegkundigen en behandelaars in dienst die ook bij u thuis komen.

Viattence locatie Weidebeek

Hebt u ondersteuning nodig, omdat u niet meer alles zelfstandig kunt? Of ervaart u (beginnende) geheugenproblemen? Bij Viattence bent u in goede handen.

Weidebeek is een woonvoorziening voor ouderen met (beginnende) geheugenproblemen, veelal een beginnende vorm van dementie. Binnen Weidebeek zijn er groepswoningen met het concept van kleinschalig wonen. Viattence locatie Weidebeek ligt in het centrum van Wezep. De locatie staat in een groene omgeving. De appartementen hebben een vrij en groen uitzicht en er is een binnentuin waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten.

 

Kleinschalig wonen

Als bewoner van een van de groepswoningen van kleinschalig wonen locatie Weidebeek, bepaalt u uw eigen dagindeling. Een belangrijk deel van de dagbesteding van de bewoners bestaat uit de gewone dagelijkse bezigheden, zoals wassen, koken, schoonmaken en de boodschappen doen. Het samen eten is een gezellig en dagelijks terugkerend moment. U heeft uw eigen appartement en daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer waar gezellig wordt gekookt en samen wordt gegeten.

U kunt met medewerkers, familie of vrienden diverse activiteiten ondernemen, zoals wandelen of even samen naar het dorp gaan. Of uw familie bezoeken. Een modern aspect van het wonen in locatie Weidebeek is de elektronische handigheidjes in huis (domotica), zoals personenalarmering en valdetectie.

In de ontmoetingsruimte van Weidebeek, genaamd Samenhof, organiseert Senioren Wezep Oldebroek (SWO) samen met Viattence tal van activiteiten, zoals filmvoorstellingen, bingo, spelletjes, kegelen, zang en gespreksgroepen.

Bel voor meer informatie met 0578 668 449 en maak een afspraak.

Waarderingen historie

2022
8.4
3 waarderingen
2021
7.7
7 waarderingen
2020
8.3
5 waarderingen
2019
8.3
10 waarderingen
2018
8.0
9 waarderingen
2017
8.2
13 waarderingen
2016
8.0
18 waarderingen
2015
8.2
12 waarderingen

Recente waarderingen

29 november 2022 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Ik en mijn vader vinden dat hij op een fraaie locatie woont, met veel bewegingsvrijheid en een mooie binnentuin. Er zijn ook genoeg activiteiten, maar die zijn vooral gericht op de oudere bewoners. ...

Reactie van/namens Viattence, locatie Weidebeek - Wezep

Beste meneer of mevrouw, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is, een waardevol leven voor bewoners en cliënten staat op...

8.8
Lees meer
23 november 2022 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Er gaat weleens wat fout, maar dit kan ik hen niet verwijten. Er is veel persoonlijke aandacht voor mijn moeder. Gezien de zorg vind ik dat de keuken wat beter mag worden onderhouden. Ook mogen ze de...

7.3
Lees meer
23 november 2022 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Ik ben erg tevreden met de geleverde zorg. Het personeel is vriendelijk en het gebouw is prima. Ik heb geen verbeterpunten voor Viattence.

9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 5 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Eising, M.

Beroep

Fysiotherapeut

Zorginstelling

Viattence, locatie Weidebeek, Wezep
-

0 waarderingen

Kleine, A.

Beroep

Logopedist

Zorginstelling

Viattence, locatie Weidebeek, Wezep
-

0 waarderingen

Langen, C.A.H. van

Beroep

Fysiotherapeut

Specialisme

Oedeemfysiotherapeut

Zorginstelling

Viattence, locatie Weidebeek, Wezep
-

0 waarderingen

Bekijk alle specialisten

Twitter Viattence, locatie Weidebeek

Viattence Ken je Weidebeek al? Dit is één van de drie woonzorglocaties in het gezellige dorpje Wezep. In de nieuwe locatievid… https://t.co/MZNnRr5b5i
Viattence Mooi nieuws: met ingang van morgen 1 februari verwelkomen we Bernard de Bruin als lid van de Raad van Toezicht. Ber… https://t.co/GVpBHYmwsU
Viattence Wat geeft je werkplezier, wanneer ben jij gelukkig tijdens je werk en wie is essentieel voor jou werkgeluk? Onze… https://t.co/7pJNDXTVxI
Bezoek Twitter pagina

Socials