Naar de navigatie Naar de inhoud

Vilente De Pleinen

Verpleeghuiszorg

8
.6

uit 17 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Vilente De Pleinen

Wat is onze visie?

‘Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis’.

Wanneer de hulp van familie, vrienden of buren niet meer voldoende is, dan staan de 1.100 zorgprofessionals van Vilente voor u klaar. We kijken naar wat u nodig hebt om uw leven zoveel mogelijk te kunnen voortzetten zoals u dat gewend bent.

Als in uw eigen huis wonen niet meer gaat, dat kunt u een nieuw thuis vinden in één van de woonzorgcentra van Vilente. Samen met u, uw familie en naasten maken we afspraken over de zorg die u nodig hebt.

Vilente biedt zorg, wonen en diensten in de gemeenten Ede, Wageningen en Renkum. Cliënten, mantelzorgers, meer dan 800 vrijwilligers en de medewerkers van Vilente vormen samen een team. Op die manier werkt Vilente aan mensgerichte en persoonlijke zorg in haar woonzorgcentra en in de wijk.

Kijk voor meer informatie op www.vilente.nl.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Woonzorgcentrum De Pleinen is een stijlvolle locatie, gelegen naast winkelcentrum Bellestein in Ede. De wijk is levendig en actief en dat brengt ook gezelligheid in de locatie. De huiskamers en het Grand Café bieden ruimte voor ontmoetingen en activiteiten.

In De Pleinen kunt u comfortabel en veilig wonen wanneer u een indicatie heeft voor langdurige, intensieve verpleeghuiszorg. De appartementen zijn 45 tot 55 m² en beschikken over een eigen douche, keuken en toilet. Uw woning is ruim en licht en u kunt het naar uw eigen smaak inrichten. Samen zorgen we voor een huiselijke sfeer.

Groepswoningen

Voor mensen met dementie heeft De Pleinen vier groepswoningen. Iedere woning biedt ruimte aan acht bewoners. Per twee appartementen maakt men gebruik van een gezamenlijke badkamer. In de groepswoningen gaat alles zoveel mogelijk zoals thuis. Ontmoeting, veiligheid en samen dingen doen staan voorop. In de groepswoningen is het ‘thuisgevoel’ erg belangrijk. De inrichting en activiteiten zijn erop gericht om de bewoners de fijne en vertrouwde dingen van vroeger te laten ervaren. Vanuit de groepswoningen hebben bewoners toegang tot de grote binnentuin.

Activiteiten

In de huiskamers organiseren wij gezellige momenten, drinken we samen koffie of doen we een spelletje. De Pleinen heeft veel betrokken vrijwilligers die graag een praatje of wandeling met de bewoners maken. Ook kan er gezamenlijk gekookt en gegeten worden in de huiskamers. Het Grand Café is de plek waar we soms grotere activiteiten organiseren, zoals gezamenlijk kijken naar het defilé op 5 mei Ook buurtbewoners zijn daarbij van harte welkom.

Waarderingen historie

2023
8.5
4 waarderingen
2022
7.8
3 waarderingen
2021
9.2
3 waarderingen
2020
9.0
4 waarderingen
2019
8.9
11 waarderingen
2018
7.5
12 waarderingen
2017
7.8
15 waarderingen
2016
7.9
15 waarderingen
2015
7.9
29 waarderingen
2011
9.0
1 waardering
2010
6.8
12 waarderingen

Recente waarderingen

29 september 2022 - Geplaatst door de redactie

De medewerkers zijn zeer begaan met de cliënten.ze hebben oog en oor voor de familie.het is in Corona tijd een lastige periode geweest voor de medewerkers toch hebben ze geprobeerd om met je...

Reactie van/namens Vilente De Pleinen - Ede

Hartelijk dank voor uw mooie waardering. Het doet ons goed om te zien dat de inzet van de medewerkers zo wordt gewaardeerd. We...


Deze waardering is geselecteerd door de zorgaanbieder
30 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben tevreden over de zorg die verleend is bij mijn moeder tijdens het verblijf in de Pleinen. De EVV-er zorgde voor een goede communicatie zowel mondeling als via mail met mij als contactpersoon.

8.7
Lees meer
17 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn man heeft 1 op1 begeleiding nodig, die heeft hij gekregen, daar ben ik blij mee. De badkamer samen delen vind ik niet prettig.

7.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen