Naar de navigatie Naar de inhoud

Vilente Overdal

Verpleeghuiszorg

8
.5

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Vilente Overdal

Wat is onze visie?

‘Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis’.

Wanneer de hulp van familie, vrienden of buren niet meer voldoende is, dan staan de 1.100 zorgprofessionals van Vilente voor u klaar. We kijken naar wat u nodig hebt om uw leven zoveel mogelijk te kunnen voortzetten zoals u dat gewend bent.

Als in uw eigen huis wonen niet meer gaat, dat kunt u een nieuw thuis vinden in één van de woonzorgcentra van Vilente. Samen met u, uw familie en naasten maken we afspraken over de zorg die u nodig hebt.

Vilente biedt zorg, wonen en diensten in de gemeenten Ede, Wageningen en Renkum. Cliënten, mantelzorgers, meer dan 800 vrijwilligers en de medewerkers van Vilente vormen samen een team. Op die manier werkt Vilente aan mensgerichte en persoonlijke zorg in haar woonzorgcentra en in de wijk.

Kijk voor meer informatie op www.vilente.nl.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Overdal ligt midden in het centrum van Oosterbeek. De locatie kijkt uit op de gezellige, levendige hoofdstraat met winkels en een mooie tuin. Overdal vierde in 2012 haar 40-jarige bestaan en heeft met recht een heel eigen en betrokken karakter. De zorgteams bieden professionele zorg aan bewoners die door lichamelijke beperkingen niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen.

In Overdal wonen cliënten van Siza, bewoners met een verstandelijke beperking en bewoners van het RIBW met een geestelijke aandoening. Daarnaast werkt Overdal samen met Krachtvaardig, die jongeren met een achterstand tot de arbeidsmarkt op weg helpt. Overdal is daardoor een levendige locatie, die midden in de maatschappij staat.

De appartementen zijn 27m² groot. De appartementen hebben een eigen douche, keuken en toilet. Overdal biedt ook ruimte voor wie tijdelijk extra zorg nodig heeft en even niet thuis kan wonen.

Activiteiten

Er worden veel activiteiten georganiseerd die erg in trek zijn bij de bewoners van Overdal, zoals het jaarlijkse carnavalsfeest. Ook buurtbewoners zijn daarbij van harte welkom.

Waarderingen historie

2023
8.9
3 waarderingen
2022
8.5
3 waarderingen
2021
8.0
1 waardering
2020
8.1
2 waarderingen
2019
8.0
7 waarderingen
2018
6.7
25 waarderingen
2017
7.6
9 waarderingen
2016
6.6
13 waarderingen
2015
7.0
25 waarderingen
2013
8.0
1 waardering
2010
7.0
4 waarderingen

Recente waarderingen

24 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben heel tevreden over de zorgaanbieder, het personeel is betrokken bij de bewoners. Het contact met het personeel is fijn. De familie wordt goed op de hoogte gehouden.

8.7
Lees meer
17 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Onze moeder heeft voor 2 maanden tijdelijk bij Vilente Overdal gewoond Ze is hier heel erg liefdevol verzorgd. Complimenten aan de verzorgende van afdeling kerkpad

8.8
Lees meer
25 april 2023 - Geplaatst door de redactie

Complimenten voor zowel zorg, administratie en technische dienst mijn partner zoveel mogelijk proberen te ondersteunen. Met name ook de fysiotherapeut die mijn partner onvermoeibaar en enthousiast...

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Hashemi, J.

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

Vilente Overdal, Wageningen
-

0 waarderingen