ZorgkaartNederland
7.1
Vilente St. Barbara - Ede

Vilente St. Barbara - Ede

Verpleeghuis en verzorgingshuis

AdresMinister Aalbersepark 1
6711 NT Ede
Telefoon 0318-659999
Locatie Deze locatie is onderdeel van Vilente
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 29 waarderingen
Deze zorginstelling is nog niet voldoende gewaardeerd

Profiel

Het motto 'Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis' geeft onze visie weer. We organiseren de zorg zoveel mogelijk zoals u dat thuis ook zou doen. Daarbij kijken we in eerste instantie naar waar u zich goed bij voelt en welke dingen in uw leven altijd belangrijk zijn geweest. Samen kijken we naar wat nog mogelijk is in plaats van wat niet meer kan. Op die manier helpen wij u om zo zelfstandig mogelijk te blijven leven.

Vilente St. Barbara ligt in een rustige groene omgeving, dichtbij het centrum van Ede en het station. Het woonzorgcentrum heeft een kleinschalig karakter met een bruisend dagelijks leven. Bewoners en de buurt komen samen in het gezellige Grand Café.

In St. Barbara is zorg altijd in de buurt. Een veilig idee. We bieden verschillende diensten op het gebied van ouderenzorg. Alles gaat zoveel mogelijk als thuis. Ontmoeting, veiligheid en samen dingen doen staan voorop. 

Naast appartementen zijn er 4 groepswoningen. Iedere groepswoning biedt ruimte aan 8 mensen met dementie. 

Lees meer

Waarderingen

 • Geplaatst op 7 september 2015

  Wij als familie hebben het heel moeilijk er mee dat ons moeder in korte tijd heel erg verandert! Maar wat we gisteren zagen was voor ons niet te geloven, vrijwilliger of assistent lag bij ons moeder...

  1 persoon vindt dit een nuttige waardering.

 • Geplaatst op 6 juli 2015

  De zorgverlening is bijzonder vriendelijk en echt geinteresseerd.

 • Geplaatst op 3 juli 2015

  Ik bezoek de instelling niet, maar ben woonachtig in de Barbara en maak gebruik van de zorg van Vilente. De zusters doen erg hun best.

Partners van ZorgkaartNederland