6.8
Vilente St. Barbara</span> - Ede

Vilente St. Barbara - Ede

Verpleeghuis en verzorgingshuis

AdresMinister Aalbersepark 1
6711 NT Ede
Telefoon 0318-659999
Locatie Deze locatie is onderdeel van Vilente
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 16 waarderingen en
19% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel

Het motto 'Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis' geeft onze visie weer. We organiseren de zorg zoveel mogelijk zoals u dat thuis ook zou doen. Daarbij kijken we in eerste instantie naar waar u zich goed bij voelt en welke dingen in uw leven altijd belangrijk zijn geweest. Samen kijken we naar wat nog mogelijk is in plaats van wat niet meer kan. Op die manier helpen wij u om zo zelfstandig mogelijk te blijven leven.

Vilente St. Barbara ligt in een rustige groene omgeving, dichtbij het centrum van Ede en het station. Het woonzorgcentrum heeft een kleinschalig karakter met een bruisend dagelijks leven. Bewoners en de buurt komen samen in het gezellige Grand Café.

In St. Barbara is zorg altijd in de buurt. Een veilig idee. We bieden verschillende diensten op het gebied van ouderenzorg. Alles gaat zoveel mogelijk als thuis. Ontmoeting, veiligheid en samen dingen doen staan voorop. 

Naast appartementen zijn er 4 groepswoningen. Iedere groepswoning biedt ruimte aan 8 mensen met dementie. 

Aan deze locatie zijn geen specialisten verbonden.

Waarderingen

Deze zorginstelling heeft 16 waarderingen, waaronder:

 • Geplaatst op 24 april 2015

  Onze moeder heeft met veel plezier 6 jaar op afdeling Paarsweide gewoond. Zij leefde helemaal op door alle aandacht en zorg die zij van het verplegend personeel kreeg. Voor haar was dit een Thuis....

  2 personen vinden dit een nuttige waardering.

 • Geplaatst op 21 april 2015

  Onze moeder is via Vilente de Melkweg in Wageningen terecht gekomen door bemiddeling van het personeel van de Melkweg bij St Barbara. Hele ruime kamers met een gedeelde badkamer (2pers max) en een...

  2 personen vinden dit een nuttige waardering.

 • Geplaatst op 20 februari 2015

  Prachtig gebouw. Maar zorg slecht, medewerkers willen wel maar kunnen niet voldoende zorgen voor de bewoners. Veel te weinig personeel. Mensen worden vergeten, te laat uit bed, veel klachten.

  4 personen vinden dit een nuttige waardering.

Partners van ZorgkaartNederland