Naar de navigatie Naar de inhoud

Vilente Pieter Pauw

Verpleeghuiszorg

8
.5

uit 63 waarderingen

Over Vilente Pieter Pauw

Wat is onze visie?

‘Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis’.

Wanneer de hulp van familie, vrienden of buren niet meer voldoende is, dan staan de 1.100 zorgprofessionals van Vilente voor u klaar. We kijken naar wat u nodig hebt om uw leven zoveel mogelijk te kunnen voortzetten zoals u dat gewend bent.

Als in uw eigen huis wonen niet meer gaat, dat kunt u een nieuw thuis vinden in één van de woonzorgcentra van Vilente. Samen met u, uw familie en naasten maken we afspraken over de zorg die u nodig hebt.

Vilente biedt zorg, wonen en diensten in de gemeenten Ede, Wageningen en Renkum. Cliënten, mantelzorgers, meer dan 800 vrijwilligers en de medewerkers van Vilente vormen samen een team. Op die manier werkt Vilente aan mensgerichte en persoonlijke zorg in haar woonzorgcentra en in de wijk.

Kijk voor meer informatie op www.vilente.nl.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Pieter Pauw is een verpleeghuis aan de rand van de binnenstad van Wageningen. Pieter Pauw is een kleurrijk gebouw met een eigentijdse uitstraling. Hier kunnen mensen wonen met lichamelijke en psychogeriatrische aandoeningen, zoals dementie. De zorgteams hebben veel ervaring in het ondersteunen en begeleiden van mensen die vanwege dementie ‘bijzonder gedrag’ vertonen. Pieter Pauw biedt ook hen een veilige omgeving.

De woningen liggen aan een centrale binnenstraat waar regelmatig iets te beleven is. Bijvoorbeeld in het gezellige café, waar men terecht kan voor een gebakje en een kopje koffie. Medewerkers van Krachtvaardig verzorgen daar ook vijf dagen per week een lekkere lunch. Pieter Pauw heeft ook een Stilteruimte, waar mensen die daar behoefte aan hebben zich even kunnen terugtrekken. Op de begane grond zijn appartementen voor bewoners met een lichamelijke beperking, die intensieve zorg nodig hebben. Op de bovengelegen etages wonen mensen met dementie. Iedere bewoner beschikt over een één persoonskamer en vormt samen met tien of elf andere bewoners een woongroep. Bewoners kunnen gebruik maken van een aantal binnentuinen.

Activiteiten

In de huiskamers en in het Grand Café, of de binnenstraat, organiseren wij regelmatig gezellige activiteiten, passend bij onze bewoners. Denk aan koffiemomenten, een muziekmiddag of andere activiteit, met begeleiding van medewerkers of vrijwilligers. De dagelijkse dingen zoals samen het eten voorbereiden, een wandelingetje maken en het achtuurjournaal kijken, geven structuur aan de dag. Ook buurtbewoners zijn daarbij van harte welkom.

Waarderingen historie

2024
8.9
5 waarderingen
2023
8.0
8 waarderingen
2022
8.7
20 waarderingen
2021
8.4
18 waarderingen
2020
8.6
16 waarderingen
2019
8.0
28 waarderingen
2018
7.6
68 waarderingen
2017
8.0
18 waarderingen
2016
7.7
32 waarderingen
2015
7.9
23 waarderingen
2013
8.2
1 waardering
2012
4.8
1 waardering
2010
7.2
22 waarderingen

Recente waarderingen

23 april 2024 - Geplaatst door de redactie

De liefdevolle en menselijke aandacht heeft mij echt het gevoel gegeven dat mijn vader in goede handen was

8.3
Lees meer
15 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Onze moeder heeft van 6 februari 2024 tot 25 maart 2024 gerevalideerd bij PP na een operatie van een heupbreuk. onze moeder is dementerend en woonde voor haar val nog altijd zelfstandig met haar...

8.6
Lees meer
9 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn tante heeft maar een hele korte periode van 1 maand bij Pieter Pauw gewoond. Maar wat hebben wij ons welkom en begrepen gevoeld op woning 7. Een super fijn team inclusief vrijwilligster die voor...

8.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 3 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Tinteren-Rill, J. van

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

Vilente Pieter Pauw, Wageningen
9.5

2 waarderingen

Enzerink, M.

Beroep

Oefentherapeut

Specialisme

Cesar

Zorginstelling

Vilente Pieter Pauw, Wageningen
-

0 waarderingen

Stelt-Geudeke, E.G. van der

Beroep

Verpleegkundig specialist

Specialisme

Somatische aandoeningen

Zorginstelling

Vilente Pieter Pauw, Wageningen
-

0 waarderingen