Naar de navigatie Naar de inhoud

Vitalis Brunswijck

Verpleeghuiszorg

7
.5

uit 71 waarderingen

Deze locatie levert ook Revalidatiezorg.

Over Vitalis Brunswijck

Wat is onze visie?

De medewerkers van Brunswijck werken vanuit de visie van Vitalis WoonZorg Groep.

De organisatie biedt senioren in alle fasen van het ouder worden "Ruimte voor een Eigen Leven". Het gaat om 'ertoe doen', de dingen zo lang mogelijk zelf kunnen doen en om 'meedoen'. Hier wordt binnen Vitalis veel aandacht aan geschonken.

De vraag wat u gelukkig maakt, staat centraal in onze zorg. Wij vinden het belangrijk om u te leren kennen. Met al uw wensen en uw gewoontes. Zodat u, zo veel en zo lang mogelijk, uw eigen ritme kunt blijven volgen.

Vitalis creëert met aandacht voor kunst en cultuur de voorwaarden voor u om te kunnen wonen in eigen stijl en naar eigen keuze.

De dienstverlening is zo ingericht dat in elke fase van het ouder worden de gevraagde bijdrage aan de zorg- en welzijnsbehoefte geboden kan worden.

Vitalis is specialist in de ouderenzorg: volledige focus op ouderen.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

In Brunswijck is veel te beleven. Zoals de architectuur van het gebouw uitdrukt, staan goed leven, openheid en toegankelijkheid hier centraal. Op het Plein kan men elkaar treffen voor een kopje koffie, een borreltje of een hapje. Het Plein fungeert ook elke week als theater, want kunst en cultuur horen net zo goed bij Brunswijck als de zorg die er geboden wordt. Behalve steeds wisselende exposities, staat er regelmatig een concert, musical of modeshow op het programma.

De ligging is centraal: midden in een moderne woonwijk, pal tegenover een groot winkelcentrum met gezellige terrasjes, restaurants en een weekmarkt, waar regelmatig braderieen en optredens worden gehouden. De busverbindingen zijn perfect.

De locatie Vaandelhof maakt onderdeel uit van Vitalis Brunswijck.

Waarderingen historie

2023
7.2
14 waarderingen
2022
7.5
9 waarderingen
2021
7.6
43 waarderingen
2020
7.4
5 waarderingen
2019
7.4
4 waarderingen
2018
8.1
19 waarderingen
2017
7.3
59 waarderingen
2016
6.9
85 waarderingen
2015
8.0
8 waarderingen
2014
7.0
8 waarderingen
2013
5.9
3 waarderingen
2012
3.9
5 waarderingen
2010
6.9
55 waarderingen

Recente waarderingen

17 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Verpleging is echt slecht. Pt kunnen dagen zonder douchen met vette haren rondlopen. Geen verstand van mensen met hersenschade. Twijfel er aan om dit bij de inspectie te melden. Het kan echt niet zo....

Reactie van/namens Vitalis Brunswijck - Eindhoven

Geachte heer, mevrouw, Wat vervelend om te horen dat uw ervaring in Brunswijck niet positief was. We zouden graag met u in...

3.7
Lees meer
24 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn ervaring is dat het personeel zijn uiterste best doet om de bewoner zo goed mogelijk te verzorgen en te verplegen. Ze doen er alles aan om het leven van de bewoner zo aangenaam mogelijk te...

7.7
Lees meer
20 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

De medewerkers van Vitalis verdienen alleen maar lof voor de uitstekende verzorging van mijn demente moeder.

8.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen