Naar de navigatie Naar de inhoud

Vitalis Fakkellaan

Verpleeghuiszorg

8
.7

uit 14 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Vitalis Fakkellaan

Wat is onze visie?

De medewerkers van Wonen aan de Fakkellaan werken vanuit de visie van Vitalis WoonZorg Groep.

De organisatie biedt senioren in alle fasen van het ouder worden "Ruimte voor een Eigen Leven". Het gaat om 'ertoe doen', de dingen zo lang mogelijk zelf kunnen doen en om 'meedoen'. Hier wordt binnen Vitalis veel aandacht aan geschonken.

De vraag wat u gelukkig maakt, staat centraal in onze zorg. Wij vinden het belangrijk om u te leren kennen. Met al uw wensen en uw gewoontes. Zodat u, zo veel en zo lang mogelijk, uw eigen ritme kunt blijven volgen.

Vitalis creëert met aandacht voor kunst en cultuur de voorwaarden voor u om te kunnen wonen in eigen stijl en naar eigen keuze.

De dienstverlening is zo ingericht dat in elke fase van het ouder worden de gevraagde bijdrage aan de zorg- en welzijnsbehoefte geboden kan worden.

Vitalis is specialist in de ouderenzorg: volledige focus op ouderen.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Wonen aan de Fakkellaan ligt in het stadsdeel Woensel. Het betreft een kleinschalig complex waar senioren verpleegd wonen. Wonen aan de Fakkellaan biedt ouderen een comforabele en beschermende omgeving. Welzijns- en zorgvoorzieningen zijn binnen handbereik aansluitend bij de behoeften. Kortom, een ideale plek om te wonen.

Waarderingen historie

2024
8.2
1 waardering
2023
7.7
3 waarderingen
2022
8.6
4 waarderingen
2021
9.5
6 waarderingen
2019
9.3
1 waardering
2018
8.7
11 waarderingen
2017
8.2
6 waarderingen

Recente waarderingen

8 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Helaas mocht mijn moeder maar 5 maanden op de Fakkellaan verblijven maar in die tijd heb ik de zorg als zeer ervaren mogen beschouwen. Jammer dat zij maar zo kort kon blijven.

8.2
Lees meer
15 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

De indeling van de huiskamer (bij de tv) kan wel wat gezelliger. Zorg dat de afstandsbediening van de tv op een vaste plek ligt, buiten bereik van de bewoners. Zet altijd de ondertiteling aan van de...

7.8
Lees meer
7 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Afspraken worden niet goed nagekomen, medewerkers zitten niet op één lijn. Tergkoppeling niet altijd even accuraat en snel. Er wordt niet altijd goed geluisterd naar betrokken familieleden hoe op...

6.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen