Naar de navigatie Naar de inhoud

Vitalis 't Lint

Verpleeghuiszorg

8
.6

uit 18 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Vitalis 't Lint

Wat is onze visie?

De medewerkers van 't Lint werken vanuit de visie van Vitalis WoonZorg Groep.

De organisatie biedt senioren in alle fasen van het ouder worden "Ruimte voor een Eigen Leven". Het gaat om 'ertoe doen', de dingen zo lang mogelijk zelf kunnen doen en om 'meedoen'. Hier wordt binnen Vitalis veel aandacht aan geschonken.

De vraag wat u gelukkig maakt, staat centraal in onze zorg. Wij vinden het belangrijk om u te leren kennen. Met al uw wensen en uw gewoontes. Zodat u, zo veel en zo lang mogelijk, uw eigen ritme kunt blijven volgen.

Vitalis creëert met aandacht voor kunst en cultuur de voorwaarden voor u om te kunnen wonen in eigen stijl en naar eigen keuze.

De dienstverlening is zo ingericht dat in elke fase van het ouder worden de gevraagde bijdrage aan de zorg- en welzijnsbehoefte geboden kan worden.

Vitalis is specialist in de ouderenzorg: volledige focus op ouderen.

 

 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Een ruim appartement met altijd de juiste zorg in de buurt. Vitalis 't Lint ligt op een unieke plek aan de rand van het natuur- en recreatiegebied de Genneper Parken, rond de Dommel- en Tongelreepvallei. Wonen op deze locatie biedt ruime mogelijkheden aan senioren die op zoek zijn naar een nieuwe mix van wonen, welzijn en zorg.

Bewoners van Cascade 't Lint kunnen rekenen op specifieke verpleegactiviteiten, wanneer dat gewenst is. Danzij de nauwe samenwerking met Vitalis Wissehaege is een ongekend breed zorgaanbod op aanvraag beschikbaar. Een pakket verzorging /verpleging en overige diensten, dat volledig op uw individuele wensen is afgestemd. Hier kunt u wonen, zoals u dat wenst.

 

Waarderingen historie

2023
9.0
5 waarderingen
2022
8.3
4 waarderingen
2021
8.7
6 waarderingen
2020
8.1
3 waarderingen
2019
9.3
4 waarderingen
2018
7.9
10 waarderingen
2017
8.3
1 waardering
2016
7.5
10 waarderingen
2013
8.2
1 waardering
2012
3.8
1 waardering
2010
4.2
1 waardering

Recente waarderingen

17 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben zeer tevreden.De verzorgenden zijn zeer begaan met de cliënten.Allemaal vriendelijke ,aardige mensen die allemaal hun best doen om het je naar de zin te maken

9 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Ontzettend blij met het plekje van onze geliefde oma op Cascade. Wat een warm team met oog voor de client. Alleen maar lof!

8.0
Lees meer
8 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Zeer gemotiveerd team Cascade! Vernieuwend, open voor ideeen, grote betrokkenheid, uitstekende communicatie familieleden van bewoners. Liefdevol, warm, gediscipl8neerd!

8.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen