Naar de navigatie Naar de inhoud

ViVa! Zorggroep, locatie de Boogaert

Verpleeghuiszorg

7
.7

uit 92 waarderingen

Over ViVa! Zorggroep, locatie de Boogaert

Wat is onze visie?

ViVa! Zorggroep biedt een compleet pakket aan ondersteuning, diensten en zorg voor alle inwoners in het werkgebied. Wij sluiten niets uit en willen alle zorg en diensten bieden waaraan behoefte is. Hierbij is de vraag van de cliënt leidend.

In iedere wijk wordt een geheel aan voorzieningen gerealiseerd om mensen in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

Daarnaast regelt ViVa! Zorggroep afstemming tussen deze voorzieningen en zorgt voor samenwerking met derden.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Wij zijn ViVa! Zorggroep. Wij staan voor u klaar op het moment dat u ons nodig hebt. Omdat uw situatie vraagt om medische aandacht, mantelzorgondersteuning, huishoudelijke hulp of tijdelijke opname. Het maakt het niet uit of u jong of oud bent, gezond of ziek, rijk of arm of dat u kort of lang in onze regio woont. Wij bieden u 7 x 24 uurs dienstverlening. Bij u thuis of in onze woon-zorgcomplexen. Onze hulp is er altijd op gericht u zoveel mogelijk te laten leven zoals u dat wilt.

Jezelf kunnen blijven. Dat is onze belofte.

Leven volgens uw eigen ritme en voorkeuren, dat is vrijheid. Ziekte of ouderdom stellen grenzen aan deze vrijheid. U kunt niet meer alles doen wat u voorheen deed. Zo’n inperking van uw vrijheid kan plotseling ontstaan of geleidelijk, het kan tijdelijk zijn of blijvend. In alle gevallen komt uw leefwijze onder druk te staan. En in uw leefwijze geeft u uitdrukking aan wie u bent. In alles wat u doet en laat schuilt uw eigenheid.

Bij ViVa! Zorggroep denken we dat onze eigenheid als mens ons meest waardevolle bezit is. Dat bezit willen we zoveel mogelijk koesteren. Dat is onze missie. Dat is waarom we doen wat we doen. Wij zorgen dat onze cliënten, ook wanneer hun gezondheid grenzen aangeeft, zoveel mogelijk zichzelf kunnen blijven en zelf kunnen beslissen. Want dat bepaalt de kwaliteit van hun leven.

Waarderingen historie

2024
7.6
11 waarderingen
2023
7.2
32 waarderingen
2022
8.1
22 waarderingen
2020
8.0
27 waarderingen
2019
8.7
1 waardering
2018
7.6
18 waarderingen
2017
7.8
36 waarderingen
2016
7.5
12 waarderingen
2010
7.0
8 waarderingen

Recente waarderingen

30 januari 2024 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Ik vind het fijn hoe de medewerkers en de vrijwilligers met mij omgaan. Iedereen doet zijn best, ook in de keuken wordt er veel rekening gehouden met mijn dieet. Daarnaast ben ik blij dat mijn...

8.2
Lees meer
30 januari 2024 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Ik woon hier erg naar mijn zin. Er wordt vaak wat georganiseerd, zoals de bingo, het maken van kaarten of het wandelen met vrijwilligers. Mijn dochter komt vaak en doet ook dingen voor me. De...

7.3
Lees meer
30 januari 2024 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Ik heb mijn draai gevonden. Ik ben heel tevreden over mijn woonruimte met aparte slaapkamer. Met de meeste zorgverleners heb ik goed contact. Ondanks het personeelstekort, doen medewerkers erg hun...

7.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen