Naar de navigatie Naar de inhoud

ViVa! Zorggroep, locatie Waterrijck

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.1

uit 52 waarderingen

Informatie over

Over ViVa! Zorggroep, locatie Waterrijck

Wat is onze visie?

ViVa! Zorggroep biedt een compleet pakket aan ondersteuning, diensten en zorg voor alle inwoners in het werkgebied. Wij sluiten niets uit en willen alle zorg en diensten bieden waaraan behoefte is. Hierbij is de vraag van de cliënt leidend.

In iedere wijk wordt een geheel aan voorzieningen gerealiseerd om mensen in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

Daarnaast regelt ViVa! Zorggroep afstemming tussen deze voorzieningen en zorgt voor samenwerking met derden.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Wij zijn ViVa! Zorggroep. Wij staan voor u klaar op het moment dat u ons nodig hebt. Omdat uw situatie vraagt om medische aandacht, mantelzorgondersteuning, huishoudelijke hulp of tijdelijke opname. Het maakt het niet uit of u jong of oud bent, gezond of ziek, rijk of arm of dat u kort of lang in onze regio woont. Wij bieden u 7 x 24 uurs dienstverlening. Bij u thuis of in onze woon-zorgcomplexen. Onze hulp is er altijd op gericht u zoveel mogelijk te laten leven zoals u dat wilt.

Jezelf kunnen blijven. Dat is onze belofte.

Leven volgens uw eigen ritme en voorkeuren, dat is vrijheid. Ziekte of ouderdom stellen grenzen aan deze vrijheid. U kunt niet meer alles doen wat u voorheen deed. Zo’n inperking van uw vrijheid kan plotseling ontstaan of geleidelijk, het kan tijdelijk zijn of blijvend. In alle gevallen komt uw leefwijze onder druk te staan. En in uw leefwijze geeft u uitdrukking aan wie u bent. In alles wat u doet en laat schuilt uw eigenheid.

Bij ViVa! Zorggroep denken we dat onze eigenheid als mens ons meest waardevolle bezit is. Dat bezit willen we zoveel mogelijk koesteren. Dat is onze missie. Dat is waarom we doen wat we doen. Wij zorgen dat onze cliënten, ook wanneer hun gezondheid grenzen aangeeft, zoveel mogelijk zichzelf kunnen blijven en zelf kunnen beslissen. Want dat bepaalt de kwaliteit van hun leven.

Waarderingen historie

2022
7.7
6 waarderingen
2021
7.9
27 waarderingen
2020
8.5
18 waarderingen
2019
10
1 waardering
2018
7.0
8 waarderingen
2017
7.5
18 waarderingen
2016
6.6
10 waarderingen

Recente waarderingen

28 januari 2022 - Geplaatst door de redactie

De zorg is buitengewoon lief geweest tijdens de zorg voor mijn opa. Zij hebben zoveel liefde getoond en geluisterd naar de directe naasten. Zij zijn zelfs met bijna iedereen maar de uitvaart gekomen.

Reactie van/namens ViVa! Zorggroep, locatie Waterrijck - Heemskerk

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw waardering. Fijn dat u zo tevreden was over onze zorg. We geven uw complimenten...

9.2
Lees meer
17 januari 2022 - Geplaatst door de redactie Interview

Mijn vader krijgt er fijne zorg. Men is erg lief voor mijn vader en hij vindt het eten ook lekker. Er zijn genoeg activiteiten, maar ik mis de specifieke aandacht voor mijn vader hierin. Deze zijn...

6.0
Lees meer
17 januari 2022 - Geplaatst door de redactie Interview

Ik ben tevreden over de liefdevolle zorg en aandacht die mijn naaste krijgt. Het minst tevreden ben ik dat mijn naaste niet elke dag wordt gedoucht.

7.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen