Naar de navigatie Naar de inhoud

WelThuis De Boomgaerd

Verpleeghuiszorg

8
.0

uit 49 waarderingen

Over WelThuis De Boomgaerd

WelThuis De Boomgaerd ligt in de wijk Meerzicht direct achter de monumentale boerderij De Hooge Wooning. Aangrenzend ligt een schiereiland met een kleine boomgaard, waar deze locatie haar naam ook aan heeft te danken. Winkelcentrum Meerzicht bevindt zich op 10 minuten lopen. Aan de Voorweg ligt manage Zilverster en natuurgebied het Westerpark, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje op het terras.

In De Boomgaerd beschikken de bewoners over een ruim tweekamerappartement met eigen badkamer en balkon. Voor de maaltijd, een kopje koffie, activiteiten of gewoon wat gezelligheid kan men terecht in de zogeheten 'buurtkamer', het middelpunt van de buurt.

In De Boomgaerd wonen ouderen met een vorm van dementie. De locatie beschikt over 66 appartementen en 8 gemeenschappelijke buurtkamers.

Waarderingen historie

2023
8.2
5 waarderingen
2022
7.4
26 waarderingen
2021
9.8
7 waarderingen
2020
8.3
11 waarderingen
2019
8.7
5 waarderingen

Recente waarderingen

29 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Personeel is heel liefdevol en zorgsaam voor de bewoners. Geeft familie voldoende ruimte en respect. Appartement is altijd keurig. Veel aandacht voor extra activiteiten, aangepast aan de...

8.3
Lees meer
22 december 2023 - Geplaatst door de redactie

We zijn heel tevreden op de manier hoe de zorg aan mijn moeder wordt geleverd. Er wordt aandacht besteed aan de persoon en worden veel activiteiten ontwikkeld. Er wordt goed voor ze gezorgd met eten,...

8.2
Lees meer
22 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Er wordt met veel respect met de bewoners omgegaan. Ook is er veel aandacht voor afleiding in de vorm van spelletjes, muziek e.d. Punt van aandacht is het verloop in personeel.

8.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen