Naar de navigatie Naar de inhoud

WIJdezorg, Zorglocatie Driehof

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.2

uit 5 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van WIJdezorg, Zorglocatie Driehof - Hazerswoude-Dorp op 16 oktober 2021

Afspraken

9

Verpleging

10

Omgang medewerkers

10

Kwaliteit van leven

9

Luisteren

9

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Dementie

Toelichting

Mijn moeder woonde in Een ander huis waar de zorg onder de maat was, zij had meer zorg nodig dan zij konden bieden. Nadat haar indicatie was bijgesteld kon zij in April in de Driehof gaan wonen op de gesloten dementie afdeling. Er ging een wereld voor ons open, hier word erg warme zorg geleverd en naar ons al kinderen geluisterd. Onze moeder heeft hier een heerlijke tijd gehad, en natuurlijk ging er ook wel eens iets fout. Er werken mensen met inzicht en aandacht voor de bewoners, er werd passende zorg geleverd. Helaas is onze moeder in Augustus overleden, zij had hier nog graag willen blijven.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor WIJdezorg, Zorglocatie Driehof? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.