Naar de navigatie Naar de inhoud

Stichting Bethanië

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.6
Adres
Platteelhof 3 6711 JK Ede
Telefoon
0318-689999

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel

Wat is onze visie? De medewerkers dragen bij aan de doelstelling van Bethanië door het ondersteunen en versterken van de eigen regie van kwetsbare ouderen, vanuit een protestants-christelijke identiteit. Er is sprake van een wederkerige relatie tussen cliënten en medewerkers in gezamenlijke afhankelijkheid van onze Schepper. Vanuit de Bijbelse opdracht tot naastenliefde, wordt zorg verleend aan alle zorgvragers, ongeacht ras, geslacht, geloofsovertuiging of geaardheid. Wij kennen onze cliënten, komen tegemoet aan wat voor hen belangrijk is en gaan een langdurige vertrouwensband met hen aan. De cliënt zelf bepaalt vanuit zijn of haar eigen opvattingen over een goed leven waarbij hij of zij zich prettig en veilig voelt. Om hier concreet invulling aan te geven wordt afgestemd  wat de cliënt zelf kan, waarbij mantelzorgers en vrijwilligers kunnen ondersteunen en waarin de professionele medewerker meerwaarde biedt. Niet langer bepalen systemen of onze traditionele gezondheidszorg-ogen wat een goed leven is voor de cliënt. Dit vergt een omslag van denken en handelen van cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers.   Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties? Onze missie is: Bethanië wil blijvend invulling geven aan haar op protestants christelijke identiteit gebaseerde visie zodat zij voor oudere zorgvragers een betrouwbare zorgaanbieder in Ede blijft. Al jarenlang kiezen veel ouderen juist voor Bethanië vanwege deze identiteit en voelen ze zich in deze sfeer thuis. Echter, dit sluit anderen beslist niet uit! Juist vanuit deze identiteit weten we ons verbonden met andere protestants christelijke kerkgenootschappen en willen we ook hun leden graag een onderdak bieden. Dit houdt echter wel in dat een ieder die een beroep op ons doet, onze identiteit respecteert. Daarnaast Bethanië gelegen nabij het centrum in een rustige en bosrijke omgeving. Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

2021
9
.2
7 waarderingen
2020
8
.6
29 waarderingen
2019
8
.7
11 waarderingen
2018
8
.4
36 waarderingen
2017
8
.5
8 waarderingen
2016
8
.8
13 waarderingen
2015
8
.5
36 waarderingen
2010
8
.0
10 waarderingen

Waarderingen

17 mei 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Ontzettend goede begeleiding en duidelijke uitleg over zorgplan. Nemen uitgebreid de tijd om te luisteren en weten precies de stappen de je moet nemen en helpen daar zeer nauwkeurig bij.

9
.3
Lees meer
3 mei 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Wij zijn zeer tevreden met name ook vanwege de liefdevolle en toegewijde zorgverlening door de hele organisatie heen, van directie en management tot verzorgenden.

9
.3
Lees meer

Bekijk alle waarderingen

  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Brink, S.J. van den

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde
-

0 waarderingen