Naar de navigatie Naar de inhoud

Huize Brandsen

Verpleeghuis en verzorgingshuis

9
.5

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Huize Brandsen - Baarn op 14 maart 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

9

Verpleging

9

Omgang medewerkers

10

Kwaliteit van leven

9

Luisteren

9

Accommodatie

9

Toelichting

Persoonlijk, Betrokken, Liefdevol en Respectvol in de benadering naar de gasten van zowel administratief, keuken, schoonmaak en verzorgend personeel. Personeel denkt met de gasten mee en maakt het hen zoveel als mogelijk naar de zin op een zo comfortabel mogelijke manier. Niets dan lof voor al het personeel! Er zijn veel activiteiten en een speciaal programma voor ouderen met een minder geheugen. Eten kan op de eigen kamer of in de huiskamer; bij mooi weer kan men buiten lunchen. De communicatie met mij als contactpersoon, verliep uiterst plezierig. Er is een online platform waarin je opmerkingen en berichten kwijt kunt en informatie kunt inzien. Maar bij plotselinge ziekte of verandering werd ik altijd persoonlijk gebeld en op de hoogte gehouden. Uitstekende locatie, op loopafstand van het centrum van Baarn. Zowel grote als kleine appartementen. De uitstraling en aankleding met antieke meubels in de openbare ruimtes, doet denken aan de sfeer in sommige Engelse hotels.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Huize Brandsen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.