Naar de navigatie Naar de inhoud

Woonzorgcentrum Maria Dommer

Verpleeghuiszorg

uit 7 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Kwaliteit van leven

Luisteren

Accommodatie

Toelichting

Helaas is er bij mijn moeder erg veel kleding verdwenen op onverklaarbare wijzen , hier over geklaagd . Bij haar zijn zonder overleg goederen zonder pardon weggegooid. Tot 2 keer toe zijn haar hoorapparaten als sneeuw voor de zon verdwenen en weer geklaagd, zo werkt dat niet men had met oplossingen moeten komen maar dat gebeurt niet ik ben als dochter er klaar mee en heb haar daar weggehaald uit angst dat via mij geklaag zij de dupe gaat worden . Samen met een juridisch adviseur in gesprek met deze organisatie en dan proberen ze je af te schepen daar ga ik niet mee akkoord dus Maria Dommer jullie krijgen van mij een dikke 2.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.

• Nieuwe zorgaanbieder?

• Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Woonzorgcentrum Maria Dommer? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.