Waardering van Woonzorgcentrum Vreedenhoff - Arnhem op 1 maart 2017

  • 8
  • 8
  • 8
  • 8
  • 7
  • 7

Gemiddeld cijfer

7.7

Toelichting

Onze moeder moest tegen haar zin in naar een verzorgingshuis. Ze heeft het er ondanks haar tegenzin goed naar haar zin gehad. De medewerkers wisten haar toch te betrekken bij de activiteiten. Ook als ze er de voorkeur aan gaf om op haar kamer te blijven, wist de verzorging vele controlemomenten in te bouwen, zonder dat ze zich gecontroleerd voelde. Ook de lichamelijke verzorging was prima in orde. Er werd adequaat gereageerd op kwalen, op haar lichamelijke broosheid en er werd goed opgelet dat er geen doorligplekken ontstonden.

1 persoon vindt dit een nuttige waardering.

Vindt u dit een nuttige waardering?   Ja

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Woonzorgcentrum Vreedenhoff - Arnhem

geplaatst op 28 maart 2017

Hartelijk dank voor uw positieve woorden. Het valt niet mee als iemand met tegenzin moet worden opgenomen, maar soms kan het echt niet anders. Wij begrijpen dat heel goed en doen ons uiterste best om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken door extra contactmomenten. Fijn om te lezen dat u tevreden over hoe wij dit hebben opgepakt.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Ik ben deze zorgaanbieder en wil reageren op deze waardering

Bent u of werkt u voor Woonzorgcentrum Vreedenhoff? Laat uw reactie achter door het formulier in te vullen. Dan plaatst de redactie van ZorgkaartNederland uw reactie onder de waardering.

Partners van ZorgkaartNederland