Naar de navigatie Naar de inhoud

WZH Het Anker

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.7
Adres
Prinses Margrietlaan 24 2273 AG Voorburg
Telefoon
070-7562500
Locatie
Deze locatie is onderdeel van WoonZorgcentra Haaglanden

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van WZH Het Anker

Profielfoto WZH Het Anker  - Voorburg

WZH Het Anker
Mooi wonen met zorg en behandeling in de buurt van het centrum van Voorburg? Dat kan in WZH Het Anker. Ons belangrijkste uitgangspunt is dat u zich thuis voelt, de juiste zorg en behandeling krijgt en dat u zelf de regie houdt over uw leven. De warme sfeer en hoge betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers dragen daar aan bij.

Specialistische zorg
Wanneer u een chronische lichamelijke aandoening heeft, bent u bij WZH Het Anker 24 uur per dag verzekerd van de juiste, specialistische zorg. Samen met u kijken we wat u zelf kunt en wilt, en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Hoe actiever u kunt blijven, hoe gezonder u zich voelt.

Thuis voelen
Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt. De interactie en het samenleven met familie en vrienden dragen hieraan bij. Zij worden zoveel mogelijk bij uw dagelijkse zorg betrokken. Onze appartementen en gezamenlijke ruimtes zijn onlangs gerenoveerd en in een eigentijds jasje gestoken. U richt uw appartement in zoals u dat wilt, met uw eigen meubels, foto’s en spullen om u heen. U heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast heeft u veel bewegingsruimte, ook wanneer u een scootmobiel of rolstoel heeft.

De Brasserie
WZH Het Anker heeft een eigen Brasserie. Er wordt gekookt in de open keuken. Dagelijks eet u gezellig samen met andere bewoners in het restaurant. Wij serveren de lunch en het diner bij u aan tafel. Het ontbijt bieden wij aan in buffetvorm. U heeft bij alle maaltijden ruime keuze en kunt bijkletsen met de andere bewoners.

Veel activiteiten
Op zoek naar gezelligheid? Dan bent u bij WZH Het Anker aan het juiste adres. De hele week door worden vele leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd. Samen spelletjes doen, zingen of wandelen. U kunt ook gewoon even bijpraten, genieten van een beautymiddag of bewegen bij de gym. Het is maar een kleine greep uit het brede activiteitenprogramma van WZH Het Anker. Daarnaast kunt u genieten in de mooie binnentuinen, waar het goed toeven is met een kopje koffie.

Wilt u een rondleiding in WZH Het Anker of heeft u vragen over de specialistische zorg van WZH? Neem dan contact op met onze klantenservice via 070 - 756 16 00 of klantenservice@wzh.nl.

Bezoekadres
WZH Het Anker
Pr. Margrietlaan 24
2273 AG Voorburg

 

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van WZH Het Anker