Naar de navigatie Naar de inhoud

WZH Nieuw Berkendael

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.3
Adres
Burgemeester Waldeckstraat 80 2552 TX Den Haag
Telefoon
070-7561800
Locatie
Deze locatie is onderdeel van WoonZorgcentra Haaglanden

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van WZH Nieuw Berkendael

Profielfoto WZH Nieuw Berkendael  - Den Haag

WZH Nieuw Berkendael WZH Nieuw Berkendael is gespecialiseerd in wonen en revalidatie van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), neurologische aandoeningen en bewustzijnsstoornissen na coma. Bij ons vindt u een plek waar u zichzelf kunt zijn en waar u zich thuis kunt voelen. In WZH Nieuw Berkendael revalideren en wonen met name jonge mensen, in de leeftijd van 18 tot 55 jaar.NAH ExpertisecentrumWZH Nieuw Berkendael heeft vele mogelijkheden op het gebied van revalideren en wonen voor mensen met NAH. Wij bieden:• wonen voor mensen met NAH tot 55 jaar;• wonen voor mensen met een langdurige bewustzijnsstoornissen na coma;• dagactiviteitencentrum;• revalideren voor mensen met recent hersenletsel en een langdurige bewustzijnsstoornis; langdurige intensieve neuro-revalidatie;

• revalideren voor mensen met recent hersenletsel;• woontraining voor mensen met NAH;• screening, diagnostiek en behandeling bij de NAH-poli;• voorlichting en advies bij u thuis van een NAH consulent;• begeleiding bij u thuis van een NAH coach (casemanagement);• ondersteuningsprogramma’s voor mantelzorgers.DagactiviteitencentrumBent u op zoek naar begeleiding, gezelligheid of arbeidsgerichte activiteiten? Dan bent u van maandag tot en met vrijdag, van harte welkom in het dagactiviteitencentrum in WZH Nieuw Berkendael. Daar worden verschillende, gespecialiseerde programma’s aangeboden voor mensen met NAH en/of een lichamelijke beperking. In overleg met u, en eventueel uw familie, stellen we een dagprogramma samen met individuele en/of groepsactiviteiten die bij u passen. Dit kan variëren van sport- en bewegingsactiviteiten, creatieve activiteiten, vaardigheidstraining, geheugentraining tot arbeidsmatige activiteiten.Zorg bij bewustzijnsstoornissenIn WZH Nieuw Berkendael is een gespecialiseerd in wonen voor mensen met een bewustzijnsstoornis na coma. Bijzonder is ons complementaire programma, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van klankschalen, etherische oliën, massages en muziek. Alles draait om het bevorderen van comfort en welbevinden.NAH-poliHeeft u NAH, woont u thuis en is niet helemaal duidelijk welke behandelingen voor u geschikt zijn? Dan biedt de NAH-poli uitkomst. WZH werkt samen met de Breinpoli en en richt zich op cliënten met gedragsveranderingen en cognitieve problematiek bij NAH.Bijzonder is het multidisciplinair behandelteam onder verantwoordelijkheid van een psychiater én gedragsneuroloog. Het team bestaat daarnaast uit GZ psycholo(o)gen, neuropsychologen, maatschappelijk werkers, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, verpleegkundigen en NAH coaches. Zo worden cliënten en hun omgeving ondersteund in het krijgen van inzicht in het eigen functioneren en leren zij omgaan met de nieuwe werkelijkheid. 

Wilt u een rondleiding in WZH Nieuw Berkendael of heeft u vragen over de specialistische zorg van WZH? Neem dan contact op met onze klantenservice via 070 - 756 16 00 of klantenservice@wzh.nl.

BezoekadresWZH Nieuw Berkendael Burgemeester Waldeckstraat 80 2552 TX Den Haag

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van WZH Nieuw Berkendael