Naar de navigatie Naar de inhoud

WZH Schoorwijck

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.1
Adres
Zaagmolenstraat 96 2265 WZ Leidschendam
Telefoon
070-7562300
Locatie
Deze locatie is onderdeel van WoonZorgcentra Haaglanden

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van WZH Schoorwijck

Profielfoto WZH Schoorwijck  - Leidschendam

WZH Schoorwijck
Bent u op zoek naar een nieuwe woning waar u zelfstandig, met goede service, zorg en veiligheid van een woonzorgcentrum kunt wonen? Vraag dan een rondleiding aan in het onlangs gerenoveerde WZH Schoorwijck.

WZH Schoorwijck ligt in het centrum van Leidschendam, vlakbij de gezellige Damlaan, de sluisjes en houtzaagmolen ‘de Salamander’. De prachtige, onlangs gerenoveerde studio’s en tweekamerappartementen hebben een eigen badkamer en zijn rolstoeltoegankelijk. Vele appartementen hebben een eigen balkon en die gelegen op de begane grond hebben een eigen terras. Wanneer u een persoonlijke zorgvraag heeft, is het mogelijk een zorgwoning met servicepakket in WZH Schoorwijck te huren.

Specialistische zorg
Heeft u een zorgvraag of heeft u een functiegerichte indicatie en zoekt u een veilige woonruimte met de juiste ondersteuning? In WZH Schoorwijck woont u in een studio of tweekamerappartement, bent u 24 per dag verzekerd van professionele zorg en houdt u de regie over uw eigen leven.

Belangrijk is dat u zich thuis en veilig voelt in uw nieuwe appartement. U richt uw appartement in zoals u dat wilt, met uw eigen meubels, foto's en spullen om u heen. U heeft een eigen badkamer met douche en toilet. U heeft alle ruimte om te bewegen in en om uw appartement, ook wanneer u een scootmobiel of rolstoel heeft.

Ontmoetingscentrum
Op de begane grond van WZH Schoorwijck vindt u ons Ontmoetingscentrum. Het is dé plek in de wijk waar u elkaar ontmoet en meedoet! Samen organiseren we activiteiten om actief en fit te blijven. Als bezoeker van het Ontmoetingscentrum blijft u actief, ontmoet u mensen en doet u mee met afwisselende activiteiten en workshops. De activiteiten zijn gericht op bewegen, uw geheugen actief houden of een training gericht op uw zelfredzaamheid. Gecombineerd met bijvoorbeeld muziekactiviteiten, schilderen of activiteiten om anderen te ontmoeten. 
In het huisrestaurant kunt u dagelijks terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet, een uitgebreide lunch en diner. Ook is er een uitgebreide koffiecorner, waar u en uw gasten gratis allerlei soorten koffie, thee, soep en sapjes kunnen nemen. Bij mooi weer is het genieten op één van de terrassen. In de winter zit u lekker bij de open haard in de lounge. Uw familie, vrienden, buren, onze vrijwilligers en medewerkers ondersteunen u waar nodig.

Contact
Heeft u vragen over de specialistische zorg van WZH of wilt u een rondleiding in één van onze woonzorgcentra? Neem contact op met onze klantenservice: Telefoon: 070-7561600 Email: schoorwijck@wzh.nl

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van WZH Schoorwijck